گوناگون 09:13 - 19 بهمن 1394
این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.

وب سایت سوران: این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.



مواد اولیه:




  • میگو شش عدد
  • برگ اسفناج 20 عدد
  • برنج یک پرس 100 گرمی
  • فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد
  • پیاز یک عدد
  • کدو یک عدپ
  • کره اب شده ده گرم
  • نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم
  • سس گلوریا دو قاشق غذا خوری
  • سس گرین ده گرم
  • سس اویستر صدف ده گرم
  • کرم خاویار ده گرم
  • ادویه اسموک ده گرم
  • سس خردل بیست گرم
  • روغن زیتون بیست گرم
  • رزماری ده گرم
  • فلفل سیاه ده گرم


طرز تهیه میگو اسکمپی با برنح اسپانیایی(فرانسوی)



طرز تهیه:




1- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.



2- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.



3- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.



4- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.



5- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.



6- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.



7- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.


7663585
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است