آغاز حضور بانوان در ورزشگاه آزادی از ١٨ مهرماه


آغاز حضور بانوان در ورزشگاه آزادی از ١٨ مهرماه

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و کامبوج در چارچوب مسابقات انتخابی جام جهانی ١٨ مهرماه در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.

به گفته جمشید تقی زادهمعاون امور مجلس ، حقوقی و هماهنگی امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان  برای این دیدار و دیدارهای ملی بعد از آن، حضور بانوان بلامانع است.

وی در نشست خبری خود که امروز برگزار شد، گفت: فعلا مشکل قانونی در مورد حضور بانوان در ورزشگاه ها نداریم. حتی حکم شده زیرساخت های لازم فراهم شود که در اکثر ورزشگاه ها فراهم شده است. فعلا در ورزشگاه های سرپوشیده مشکلی از این حیث نیست. در مورد ورزشگاه آزادی هم قرار بر این شده بانوان برای دیدارهای تیم ملی منعی بابت حضور نداشته باشند. اولین حضور آنها ١٨ مهر ماه خواهد بود.در این دو روز دیدار دو تیم ایران و کامبوج برگزار می شود.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن سابق پرسپولیس می‌گوید که بازیکنان سرخپوش نباید استرس نبردن تیم‌های بزرگ را داشته باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال تراکتور می‌گوید که بازگشت شاگردانش در دیدار با نفتچی در دو برهه از مسابقه نشانه جنگندگی تیمش است.
ورزشی
«خبرگزاری فارس» تیم استقلال در چهارمین دیدار در لیگ نخبگان آسیا ساعت ۱۹:۳۰ سه‌شنبه در بصره میزبان تیم الشمال قطر است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سبحان حکیمی، نماینده جودوی ایران در وزن منفی ۸۱ کیلوگرم، با شکست در مسابقه نهایی بازی‌های المپیک جوانان به مدال نقره دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار‌های تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و پارس جنوبی جم در هفته هشتم لیگ دسته یک فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازی استقلال - الشمال به احترام زنده یاد حمید علیدوستی با یک دقیقه سکوت آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و نفتچی ازبکستان در هفته چهارم لیگ نخبگان آسیا امشب در ورزشگاه سلطان قابوس عمان برگزار شد و دو تیم به نتیجه مساوی رضایت دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن استقلال گفت: در هر کشوری که ما بازی می‌کنیم، آنقدری هوادار داریم که به ما حس و حال بازی خانگی را بدهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال پیش از دیدار مقابل الشمال گفت: ما قبلا نشان داده‌ایم که تیم بزرگ و با کیفیتی هستیم. می‌دانیم که بازی فردا برای هر دو تیم سخت است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سه عضو باشگاه نفت و گاز گچساران تا زمان تشکیل جلسه کمیته انضباطی از همراهی این تیم محروم شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است