استانی 08:11 - 01 مهر 1397
‌یک دکترای علوم دامی گفت: مصرف ماست در کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره رگ گردنی موثر است.

کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره رگ گردنی با مصرف ماست

بهروز یاراحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا‌، اظهار کرد: مصرف ماست با غذاهای گوشتی از نظر علمی پایه و اساس محکمی نداشته و اثر منفی آن بر این مواد معنی ‌ دار نیست.

وی با بیان اینکه اگر مدتی فاصله بین مصرف آنها باشد بهتر است، افزود: ماست به علت خاصیت سردی که دارد به لطافت پوست کمک می‌کند.



‌یاراحمدی بیان کرد: مصرف روزانه ماست به مقدار متعادل مانع از ضخیم شدن دیواره رگ گردنی شده و در نتیجه خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می‌دهد.



‌این دکترای علوم دامی تصریح کرد:‌ مطالعات نشان می‌دهد که مصرف ماست و فرآورده‌های لبنی پروبیوتیک برای سلامت قلب و عروق مفید است.



‌وی گفت: نتایج آزمایش‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه ۱۰۰ گرم یا بیشتر ماست کم‌چرب تاثیر قابل توجهی در کاهش احتمال ضخیم شدن دیواره سرخرگ گردنی دارد.



‌یاراحمدی ادامه داد: این فاکتور به نوبه خود در برطرف کردن خطر احتمال امراض قلبی موثر است.



انتهای پیام


9915634
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر صفحه نخست روزنامه‌های استانی مورخ چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت را در گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان مشاهده کنید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است