ورزشی 21:25 - 22 مهر 1400
کنفدراسیون والیبال آسیا در گزارشی نوشت: فولاد سیرجان شروع قدرتمندی داشت و مبارزه خوبی را در نیمه نهایی آغاز کرد.

کنفدراسیون والیبال آسیا: فولاد سیرجان در نیمه نهایی شروع قدرتمندی داشت و به فینال رسید

به گزارش ایسنا، مرحله نیمه‌نهایی بیست‌ویکمین دوره رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های مردان آسیا امروز (پنج‌شنبه) پیگیری شد که تیم فولاد سیرجان نماینده والیبال ایران به مصاف ناخون راتچاسیما نماینده تایلند میزبان این رقابت‌ها رفت و سه بر صفر به پیروزی رسید.

این دیدار در سه ست و به ترتیب با نتایج ۲۵ بر ۱۹، ۲۵ بر ۲۳ و ۲۵ بر ۲۲ به سود نماینده والیبال ایران به پایان رسید تا فولاد سیرجان به فینال این رقابت ها برسد.  فولاد سیرجان به عنوان هشتمین نماینده ایران در این رقابت‌ها، برای نوزدهمین بار به دیدار نهایی راه یافته است.

کنفدراسیون والیبال آسیا در گزارشی به نیمه نهایی این مسابقات پرداخت و نوشت: ایران توانسته است ۱۴ بار قهرمان باشگاه های آسیا شود.  در بین تیم های ایرانی  پیکان تهران ۷ طلا (۲۰۰۲، ۲۰۰۶، ۲۰۰۷، ۲۰۰۸، ۲۰۰۹، ۲۰۱۰، ۲۰۱۱)، شهرداری ورامین دو طلا (۲۰۱۴، ۲۰۱۹)،  بانک سرمایه تهران دو طلا (۲۰۱۶، ۲۰۱۷)، صنام تهران یک طلا (۲۰۰۴)، کاله مازندران یک طلا (۲۰۱۳) و خاتم اردکان یک طلا (۲۰۱۸) را به دست آورده اند.

فولاد سیرجان در نیمه نهایی این رقابت ها موفق به پیروزی حساس ۳ بر صفر شد.  فولاد سیرجان به عنوان هشتمین نماینده ایران در این رقابت‌ها، برای نوزدهمین بار به دیدار نهایی راه یافته است.

فولاد سیرجان شروع قدرتمندی داشت و مبارزه خوبی را آغاز کرد تا ست اول با نتیجه ۲۵ بر ۱۹ به سود نماینده ایران شود. ست دوم، دو تیم بازی نزدیکی داشته و هیچ یک از دو تیم از ابتدا موفق به ایجاد اختلاف امتیاز نشدند. در ست دوم شاهد نبرد بسیار فشرده ای بودیم اما در آخر سیرجان تیم برتر میدان بود و به پیروزی رسید. ست سوم هم به نام نماینده ایران به پایان رسید تا این تیم به فینال این رقابت ها راه پیدا کند.

به گزارش ایسنا، مسابقات والیبال قهرمانی مردان باشگاه های آسیا از سال ۱۹۹۹ آغاز شده است و نمایندگان ایران تا کنون ۲۱ مدال شامل ۱۴ طلا، چهار نقره و سه برنز در این رقابت ها به دست آوردند. فولاد سیرجان به عنوان هشتمین نماینده ایران در این رقابت‌ها، برای نوزدهمین بار به دیدار نهایی راه یافته است و در صورت کسب مقام قهرمانی ایران به پانزدهمین طلا دست پیدا خواهد کرد.

تیم‌های فولاد سیرجان و العربی قطر فردا (جمعه) در آخرین مسابقه این رقابت‌ها برای کسب مقام قهرمانی به مصاف یکدیگر می‌روند. دو تیم در مرحله گروهی هم یکبار مقابل هم صف آرایی کردند و نماینده ایران سه بر یک فاتح میدان شد. برای مقام سومی نیز تیم‌های ناخون راتچاسیما تایلند و باروستنیک آلماتی قزاقستان روز جمعه مسابقه خواهند داد.

انتهای پیام


11271846
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی اسکیت رولرفری استایل (اگرسیو) به تشریح آخرین وضعیت این رشته پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عباس الیاسی رئیس هیأت‌مدیره باشگاه تراکتور تا زمان برگزاری جلسه درباره استعفای مدیرعامل این باشگاه مسئولیت امور اجرایی را برعهده خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال امید ایران پس از تساوی مقابل کره جنوبی در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا خود را برای دیدار با ازبکستان آماده می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برخی گمانه زنی‌ها پس از استعفای سعید مظفری‌زاده از رضا درویش به عنوان یکی از گزینه‌های مدیرعاملی تراکتور خبر می‌دهند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران قصد دارد در ادامه رقابت‌های لیگ برتر از آنتونیو آدان در درون دروازه تیم خود استفاده کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم شمشیرباز بانوان اپه ایران در نخستین روز از رقابت‌های کاپ جهانی امارات در جدول مقدماتی به مصاف حریفان رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سعید مظفری‌زاده با انتشار پیامی از پایان مدیرعاملی خود در باشگاه تراکتور خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به کسب نتایج ضعیت تیم فوتبال البطائح با هدایت فرهاد مجیدی، اماراتی‌ها خواستار اخراج این مربی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم برزیلی سابق فوتبال ایران از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رامین رضاییان با وجود نارضایتی از شرایط موجود مجبور به ماندن در استقلال است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است