ورزشی 09:26 - 02 خرداد 1401

سعیدی: حساسیتی روی «نحوه رای‌گیری» در مجمع کمیته المپیک نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، پنجاهمین مجمع عمومی و فوق العاده کمیته ملی المپیک در شرایطی روز سه شنبه برگزار می شود که قرار است تعیین زمان انتخابات کمیته ملی المپیک و زمان فرآیند آن مهمترین خروجی مجمع باشد.

این در حالی است که چگونگی رای گیری میان اعضای مجمع برای تعیین یکی از دو زمان پیشنهادی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است به خصوص با توجه به ابهاماتی که در مجمع ۱۷ اسفندماه و در رای گیری برای تعویق انتخابات ایجاد شد.

با این اوصاف دبیرکل کمیته ملی المپیک تاکید دارد که حساسیستی در این زمینه وجود ندارد اما در عین حال وی می گوید که از بهترین روش و مکانیزم برای رای گیری استفاده خواهد شد.

کیکاوس سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد مجمع کمیته ملی المپیک و شرایط برگزاری آن گفت: از آنجا که مجمع به صورت فوق العاده برگزار می شود از فدراسیون های مهمان و همچنین فدراسیون های عضو اصلی که با سرپرست اداره می شوند، دعوت نکرده ایم. با این حساب در مجموع از ۶۴ نفر برای شرکت در این مجمع دعوت کرده ایم.

وی در پاسخ به این پرسش که «شمشیربازی جزو رشته هایی است که با سرپرست اداره می شود اما سرپرست این فدراسیون نایب رئیس کمیته ملی المپیک است. با این حساب فضل الله باقرزاده همچون دیگر سرپرستان در مجمع غایب است یا به واسطه عضویت در هیات رئیسه حضور دارد؟»، گفت: باقرزاده از اعضای مجمع روز سه شنبه خواهد بود. حضور وی در مجمع از این حیث که نایب رئیس کمیته است، بلامانع خواهد بود.

دبیرکل کمیته ملی المپیک در مورد رای گیری در مجمع فوق العاده این کمیته و چگونگی انجام آن نیز گفت: مجمعی که روز سه شنبه برگزار می شود انتخاباتی نیست، یک مجمع مشورتی به حساب می آید به همین دلیل هیچ حساسیتی در مورد نحوه رای گیری در آن نداریم. در مجمع انتخاباتی طبق پروتکل های مصوب برای آن باید از برگه رای و رای دهی مخفیانه استفاده شود اما لزومی برای استفاده از این شیوه در مجمع فوق العاده نیست.

سعیدی تصریح کرد: ابهاماتی که در مجمع قبل ایجاد شد به خاطر حضور همزمان اعضای مهمان و سرپرستان بود در حالیکه در رای گیری باید فقط اعضای واجد شرایط رای می دادند و نظر آنها لحاظ می شد. در مجمع فردا این افراد (سرپرست ها و اعضای مهمان) حضور ندارند. ما هم بهترین مکانیزم و شیوه را برای رای گیری انتخاب خواهیم کرد اما حساسیتی هم نداریم.

وی همچنین در مورد حضور «حسین المسلم» دبیر کل شورای المپیک آسیا (OCA) در این مجمع و ضرورت آن گفت: دبیر کل OCA که ریاست فدراسیون جهانی شنا را هم بر عهده دارد به دعوت فدراسیون شنا به ایران سفر می کند اما همزمانی سفر وی با برگزاری مجمع را فرصت مناسبتی دیدیم تا از حضور وی هم در جلسه بهره ببریم. این حضور بدون هیچ رویکردی است و صرفا خواستیم شاهد حضور چند دقیقه ای این مقام مسئول در ورزش آسیا در مجمع باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، پنجاهمین مجمع کمیته ملی المپیک از ساعت ۱۱ در محل آکادمی ملی المپیک آغاز می شود. قرار است در این مجمع زمان انتخابات کمیته از میان دو تاریخ پیشنهادی زیر نهایی شود:

- آغاز فرآیند برگزاری مجمع انتخابات از روز ۴ خردادماه سال جاری و برگزاری آن در تاریخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۰

- آغاز فرآیند برگزاری مجمع انتخابات از روز ۲۰ تیرماه جاری و برگزاری آن در تاریخ ۱۴۰۱/۰۵/۳۰


11570223
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲ بازیکن و یک مربی با نظر اوسمار از مجموعه سرخ‌پوشان پایتخت جدا می‌شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته تدوین و مقررات فدراسیون فوتبال گفت: ممکن است در آستانه جام‌جهانی حکم کمیته استیناف برای علیرضا بیرانوند از سوی دادگاه عالی بین‌المللی ورزش تایید شود و او این رقابت‌ها را از دست بدهد. امکان هم دارد که بعد جام‌جهانی صادر شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فدراسیون فوتبال می‌گوید که تیم ملی فوتبال در فیفادی خردادماه، با یکی از تیم‌های اسپانیا یا پرتغال بازی دوستانه برگزار می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پرسپولیس روز دوشنبه برای برپایی اردوی آماده سازی زمستانی خود راهی کمپ اسپایر قطر خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه تراکتور با دادن پیشنهاد مالی سنگین قصد دارد شهریار مغانلو لژیونر فوتبال کشورمان را به خدمت بگیرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت فوتبال می‌گوید که نتیجه بازی سپاهان و استقلال باعث می‌شود که تنور رقابت‌های لیگ در نیم فصل دوم داغ‌تر شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده مسابقات نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال با قهرمانی تیم فوتبال سپاهان بسته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: رامین رضاییان را اخراج نکرده یا کنار نگذاشته‌ام، اما خودش نمی‌خواهد به عنوان نیمکت نشین همراه ما باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پایان نیم فصل اول لیگ برتر فوتبال تیم سپاهان صدرنشین شد و دو تیم پرسپولیس و استقلال در رده‌های بعدی قرار گرفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت صدور ویزا برای اعضای تیم ملی در سفر به آمریکا توضیحاتی را ارائه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است