بین‌الملل 11:38 - 15 آذر 1398
وزیر امور خارجه روسیه از ائتلاف ناتو به دلیل "تهدید" خواندن کشورش برای امنیت یورو آتلانتیک به جای پیشنهاد گفتگو انتقاد کرد.

لاوروف: ناتو دنبال تسلط بر خاورمیانه است

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در سخنرانی در جریان اجلاس شورای وزرای امورخارجه سازمان امنیت و همکاری اروپا در براتیسلاوا خاطر نشان کرد: ناتو به دنبال آن است نه فقط در منطقه یورو آتلانتیک بلکه بر خاورمیانه مسلط شود.

او اظهار کرد: ناتو به توسعه بی‌مهابای خود ادامه داده و زیر ساخت‌های نظامی این بلوک به سرعت در حال گسترش به سمت شرق و به نزدیکی مرزهای روسیه هستند.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه ادامه داد: همچنین ما شاهد تحریک دائمی تنش‌ها و ادامه اتهام زنی به روسیه و متهم کردنش به نیات تجاوزگرانه از سمت ناتو هستیم همه این اتفاقات همزمان با رکورد زدن ناتو در زمینه افزایش بودجه‌های نظامی و تصمیم اخیر این ائتلاف از بابت موضوع افزایش بودجه‌های نظامی طی نشست اخیر خود در لندن افتادند.

لاوروف تاکید کرد: حقایقی که ما می‌بینیم یک وضعیت آشکار را نشان می‌دهد که ناتو خواستار تسلط یافتن هم بر حوزه یورو آتلانتیک است و چنان چه اقدامات ناتو در مناطق دیگر دنیا را از جمله خاورمیانه مد نظر بگیریم باید بگوییم ناتو به دنبال تسلط بر خاورمیانه است.

وزیر امور خارجه روسیه گفت: کشورش برای همه تهدیدهای  مطرح شده از سوی ناتو پاسخی داشته و امنیت خود را بدون آن که وارد رقابت‌ تسلیحاتی با این ائتلاف شود تضمین خواهد کرد.

وی ادامه داد: ما پاسخی برای همه تهدیدهای ناتو و افزایش این تهدیدات به ویژه در زمانی که این ائتلاف مستقیما روسیه و چین را به عنوان اهداف این تهدیدها نام می‌برد داریم. ما می دانیم چطور می‌توانیم به این تهدیدها پاسخ دهیم و امنیت خود را بدون ورود به رقابت تسلیحاتی تضمین کنیم.

او انتقاد کرد از این که ناتو به جای پیشنهاد دادن گفت و گو به روسیه به دنبال مهار تجاوزگرانه این کشور است.

او یادآور شد که پیشنهاد روسیه برای کاستن از تنش‌ها در مرز خود با ناتو هنوز پاسخی دریافت نکرده است.

در عین حال لاوروف اظهار امیدواری کرد که اجلاس موسوم به "فرمت نرماندی" در تاریخ ۹ دسامبر با حضور رهبران اوکراین ، روسیه، فرانسه و آلمان که اولین نشست خود از سال ۲۰۱۶ رقم خواهد زد باعث تقویت اجرای توافق های مینسک برای اوکراین شود.

لاوروف گفت: ما موضوع گفت و گو را یک اقدام اعتماد ساز مهم می‌داینم به ویژه در زمانی که تماس‌های بین ناتو و روسیه با اختلال رو به رو شده‌اند.

انتهای پیام


10311314
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک مافوق صوت فلسطین ۲ هدف قرار دادیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس موساد به آمریکا سفر کرده تا از مقامات این کشور بخواهد برای پذیرش مردم غزه به اتیوپی، لیبی و اندونزی مشوق‌هایی ارائه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای روسی خود تاکید کرد که آنکارا خواهان ثبات و امنیت در سوریه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی گردان‌های قسام در یک پیام ویدیویی استراتژی گردان‌های قسام در این مرحله و مذاکرات برای توقف تجاوز به غزه را تشریح و از همه‌ی آزادگان تمجید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند ترامپ در مذاکرات تجاری با اتحادیه اروپا به دنبال حداقل ۱۵ تا ۲۰ درصد مالیات بر واردات از این بلوک است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه گاردین فاش کرد که دو موسسه خیریه انگلیسی، ۵.۷ میلیون پوند به شهرک غیرقانونی سوسیا رژیم اسرائیل در کرانه باختری منتقل کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل می‌گوید در پی درگیری‌های جنوب سوریه از روز یکشنبه تا کنون هزاران نفر آواره شده و بسیاری دیگر دسترسی به آب و برق ندارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند مقامات ایرانی هفته آینده با دیپلمات‌هایی از تروئیکای اروپایی در وین یا ژنو دیدار خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه، اتحادیه اروپا را به دلیل ناتوانی در پاسخگو کردن اسرائیل درباره نسل کشی در غزه، به همدستی در جنایت نسل‌کشی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی تصویب بسته‌ی تحریمی شدیدی علیه روسیه در اروپا؛ معاون رئیس شورای امنیت روسیه از تشدید حملات به اوکراین و خصوصا کی‌یف خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است