ورزشی 18:34 - 28 مهر 1399
معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان می‌گوید ارتش یکی از ارکان توسعه ورزش همگانی است.

احمدی: ارتش یکی از ارکان توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در کشور است

به گزارش ایسنا، عبدالحمید احمدی ضمن تبریک هفته تربیت بدنی به جامعه ورزشی ارتش و تقدیر از برگزاری پرشور و نشاط ورزش صبحگاهی با حضور فرماندهان و کارکنان در زمین چمن ستاد ارتش، گفت: ورزش در سطح ارتش جمهوری اسلامی ایران و سایر نیروهای مسلح از جایگاه بسیار مهمی برخوردار است. بدون شک یکی از ارکان توسعه ورزش در رشته های مختلف به ویژه ورزش‌های رزمی، ارتش و نیروهای مسلح است.

وی در ادامه افزود: در بعد ورزش همگانی و ورزش قهرمانی کشور، نیروهای مسلح کمک شایان توجهی به توسعه ورزش می کنند. الحمدالله امروز همکاری و مشارکت ارتش جمهوری اسلامی ایران و دیگر نیروهای مسلح با وزارت ورزش و جوانان در سطح بسیار مطلوبی است که جا دارد از زحمات تمامی همکاران ورزشی خودمان در نیروهای مسلح تقدیر و تشکر کنیم.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با تداوم همدلی ها و همکاری های نزدیک و مشترک بین وزارت ورزش و جوانان و نیروهای مسلح، گام های موثری در جهت پیشبرد برنامه ها و اهداف ورزشی و رشد و تعالی بخش های مختلف ورزشی در کشور برداریم.

انتهای پیام


10771194
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شطرنج‌باز مشهدی و نماینده ایران در رده سنی زیر ۱۰ سال مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا ۲۰۲۵ امروز مدال نقره گرفت و با حجاب چادر بر روی سکو رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی تلاش ورزشکاران اعزامی به بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی و کسب عنوان سومی در این بازی‌ها را ستود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران موفق شد در وقت‌های اضافه تیم پادیاب خلخال را شکست دهد و راهی مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم نونهالان و نوجوانان شطرنج ایران امروز، جمعه ۳۰ آبان، بیست و هفتمین دوره مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا ۲۰۲۵ در تایلند را با کسب سه مدال آغاز کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرحسین زارع با کسب نشان طلای وزنه ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی هشتمین طلای گوش شکسته‌ها را ضرب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روح‌الله رستمی، عضو تیم ملی پاراوزنه‌برداری ایران موفق شد مدال طلای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ ریاض را کسب کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی آزاد ایران به مدال طلای ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یونس امامی آزادکار وزن ۷۴ کیلوگرم ایران در فینال بازی‌های کشور‌های اسلامی با برتری برابر حریفی از جمهوری آذربایجان، مدال طلا را بر گردن آویخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات ۴ وزن پایانی رقابت‌های کشتی آزاد ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی از صبح امروز (جمعه) در شهر ریاض عربستان در حال برگزاری است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو نماینده کشورمان در نخستین مبارزه خود در رقابت‌های جوجیتسو در بازی‌های کشور‌های اسلامی شکست خوردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است