ورزشی 18:34 - 28 مهر 1399
معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان می‌گوید ارتش یکی از ارکان توسعه ورزش همگانی است.

احمدی: ارتش یکی از ارکان توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در کشور است

به گزارش ایسنا، عبدالحمید احمدی ضمن تبریک هفته تربیت بدنی به جامعه ورزشی ارتش و تقدیر از برگزاری پرشور و نشاط ورزش صبحگاهی با حضور فرماندهان و کارکنان در زمین چمن ستاد ارتش، گفت: ورزش در سطح ارتش جمهوری اسلامی ایران و سایر نیروهای مسلح از جایگاه بسیار مهمی برخوردار است. بدون شک یکی از ارکان توسعه ورزش در رشته های مختلف به ویژه ورزش‌های رزمی، ارتش و نیروهای مسلح است.

وی در ادامه افزود: در بعد ورزش همگانی و ورزش قهرمانی کشور، نیروهای مسلح کمک شایان توجهی به توسعه ورزش می کنند. الحمدالله امروز همکاری و مشارکت ارتش جمهوری اسلامی ایران و دیگر نیروهای مسلح با وزارت ورزش و جوانان در سطح بسیار مطلوبی است که جا دارد از زحمات تمامی همکاران ورزشی خودمان در نیروهای مسلح تقدیر و تشکر کنیم.

احمدی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با تداوم همدلی ها و همکاری های نزدیک و مشترک بین وزارت ورزش و جوانان و نیروهای مسلح، گام های موثری در جهت پیشبرد برنامه ها و اهداف ورزشی و رشد و تعالی بخش های مختلف ورزشی در کشور برداریم.

انتهای پیام


10771194
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی فینال ۵ وزن اول مسابقات قهرمانی کشتی فرنگی کشور عصر امروز در اهواز برگزار می‌شود که این مسابقات به میدان نبرد مدعیان دوبنده تیم ملی تبدیل شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استعفای رئیس فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان مورد قبول مجمع این فدراسیون قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای جدیدی را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی ۲۰۲۶ را برای حمایت از غزه تصویب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان گفت: ۱۰ درصد مدال‌های بازی‌های آسیایی متعلق به دوومیدانی است و انتظار داریم با کار شبانه‌روزی از امروز تا ناگویا به نتایج خوبی برسیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کیلیان‌ام باپه با دو گلی که در جام حذفی اسپانیا به ثمر رساند به رکورد کریستیانو رونالدو رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم پسران اسکیت رولبال ایران موفق شد با برتری برابر مصر مقام سومی جام جهانی را به دست آورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو نماینده ایران در دور مقدماتی بخش انفرادی مسابقات بین‌المللی بدمینتون قزاقستان موفق به برد کشور میزبان و نماینده اسلواکی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» منچسترسیتی با غلبه بر برنتفورد به مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های فصل ۲۶-۲۰۲۵ جام اتحادیه فوتبال انگلیس صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئال مادرید با درخشش کیلیان امباپه برابر تیم تالاورا به پیروزی ۳ - ۲ رسید و به مرحله بعدی جام حذفی اسپانیا راه یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است