ورزشی 11:18 - 17 تیر 1399

کرونا به اندازه جنگ جهانی در ورزش تاثیر گذار بوده است

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحمید احمدی، روز سه شنبه در افتتاحیه هشتمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی که در محل هتل المپیک تهران برگزار می‌شود، افزود: کرونا باعث تغییر شرایط جهان شده و ورزش نیز تحت الشعاع این ویروس قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در تاریخ ورزش جهان، یک اتفاق و رویداد به طور مشخص باعث تعطیلی ورزش شد و آن جنگ‌های جهانی اول و دوم بود.

احمدی افزود: ویروس کرونا به اندازه جنگ جهانی در ورزش تأثیر گذار بوده و همه فعالیت‌های ورزشی را تحت الشعاع قرار داده است.

وی گفت: امیدواریم هرچه سریع‌تر با پروتکل‌های جدید بهداشتی، شرایط برای فعالیت‌های ورزشی فراهم شود.

معاون وزیر ورزش و جوانان با عنوان این مطلب که در حال حاضر فقط لیگ برتر فوتبال با شرایط سخت در حال برگزاری است، افزود: در حال حاضر فعالیت سایر رشته‌های ورزشی تعطیل است و ۲۸ هزار باشگاه ورزشی در کشور، خسارات و زیان‌های زیادی از بابت کرونا متحمل شده اند.

وی در ادامه به استفاده از مکمل‌ها در فعالیت‌های ورزشی اشاره کرد و گفت: یکی از عمده چالش‌های ما در ورزش قهرمانی، استفاده ناآگاهانه از مکمل‌ها و مواد نیروزا است که آثار و تبعات منفی ایجاد کرده است.

احمدی افزود: بررسی‌ها نشان داده است که مصرف مکمل‌ها و داروهای نیروزا در سطح باشگاه‌ها به خصوص باشگاه‌های بدنسازی، قابل توجه است. به طوری که بیش از ۷۶ درصد مردان و ۳۳ درصد زنان در باشگاه‌های بدنسازی از مکمل‌ها استفاده می‌کنند.

معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان، گفت: ۳۸ درصد زنان و ۳۲ درصد مردان از قرص‌های لاغری و چربی سوز استفاده می‌کنند.


10607100
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال کشورمان در روز‌های اخیر با حواشی مختلفی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اخیرا تیم ملی فوتبال کشورمان مورد انتقاد‌های فراوان قرار گرفته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی بازی‌های کشور‌های اسلامی رحمان عموزاد ۱۲ - ۲ کودیف از تاجیکستان را شکست داد و قهرمان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی اسلحه سابر مردان ایران با یک داوری پُر حرف و حدیثی از رسیدن به فینال بازی‌های کشور‌های اسلامی بازماند و به مدال برنز رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش وزن ۵۷ کیلوگرم ایران به نشان برنز ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در پی سانحه برای «النا معدنی‌پور» در تمرینات موتور کراس، وزیر ورزش و جوانان به معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای دستور رسیدگی داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال هفت‌نفره ایران با برتری چهار بر صفر مقابل استرالیا در مرحله نیمه‌نهایی رقابت‌های قهرمانی آسیا و اقیانوسیه در اندونزی، راهی دیدار پایانی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال زنان خاتون بم در لیگ قهرمانان آسیا اولین برد خود را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های حاضر در دور پلی‌آف انتخابی جام جهانی حریفان و مسیر خود را به این رقابت‌ها شناختند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی کبدی بانوان ایران در دیدار حساس مقابل چین‌تایپه برابر چین‌تایپه با شکست مواجه شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است