ورزشی 08:43 - 14 خرداد 1399
باشگاه چلسی نیز به نژادپرستی گسترده در آمریکا علیه سیاه پوستان واکنش نشان داد.

واکنش باشگاه چلسی به نژادپرستی در آمریکا؛ ما همه انسان هستیم

به گزارش ایسنا به نقل از سایت دیلی میل، واکنش‌ها به مرگ جرج فلوید رنگین پوست در آمریکا از سوی پلیس این کشور ادامه دارد.  چلسی جدیدترین باشگاه لیگ برتری شد که روز سه شنبه حمایت خود را از جنبش Black Lives Matter اعلام کرد. بازیکنان باشگاه لندنی در طول تمرین در کوبهام کلمه H را شکل دادند که اشاره به واژه "انسانیت" دارد.

دروازه بان کپا آریزابالاگا با تشریح انگیزه خود ، توضیح داد: "این همه اتفاق نژادپرستی کافی است. همه ما انسان هستیم. با هم قوی تر هستیم.  

این در حالی است که باشگاه هایی نظیر لیورپول و نیوکاسل نیز در روزهای اخیر حمایت خودشان را از سیاه پوستان آمریکایی اعلام کردند. 

همچنین خیلی از بازیکنان لیگ جزیره از جمله پل پوگبا و مارکوس راشفورد نیز به صورت مجزا به انتقاد از رفتارهای نژادپرستی در آمریکا پرداختند و خواستار برقراری عدالت یکسان برای همه شدند. 

در بیانیه باشگاه چلسی آمده است: نژادپرستی مربوط به بازیکنان سیاه پوست یا هواداران رنگین پوست نیست. این در مورد همه ما است. نژادپرستی جامعه را دچار نابودی می کند و همه ما از آن آسیب می بینیم. همه باید همبستگی و انزجار خود را نشان دهند. 

لیورپول از هشت بازی باقی مانده خود باید حداکثر شش امتیاز داشته باشد تا از سال ۱۹۹۰ برای اولین بار قهرمان لیگ برتر شود. این رقابت ها تقریبا دو هفته دیگر به پایان می رسد.

انتهای پیام


10558949
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شطرنج‌باز مشهدی و نماینده ایران در رده سنی زیر ۱۰ سال مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا ۲۰۲۵ امروز مدال نقره گرفت و با حجاب چادر بر روی سکو رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی تلاش ورزشکاران اعزامی به بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی و کسب عنوان سومی در این بازی‌ها را ستود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال تهران موفق شد در وقت‌های اضافه تیم پادیاب خلخال را شکست دهد و راهی مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم نونهالان و نوجوانان شطرنج ایران امروز، جمعه ۳۰ آبان، بیست و هفتمین دوره مسابقات شطرنج نوجوانان آسیا ۲۰۲۵ در تایلند را با کسب سه مدال آغاز کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرحسین زارع با کسب نشان طلای وزنه ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی هشتمین طلای گوش شکسته‌ها را ضرب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روح‌الله رستمی، عضو تیم ملی پاراوزنه‌برداری ایران موفق شد مدال طلای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ ریاض را کسب کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی آزاد ایران به مدال طلای ششمین دوره بازی‌های کشور‌های اسلامی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یونس امامی آزادکار وزن ۷۴ کیلوگرم ایران در فینال بازی‌های کشور‌های اسلامی با برتری برابر حریفی از جمهوری آذربایجان، مدال طلا را بر گردن آویخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات ۴ وزن پایانی رقابت‌های کشتی آزاد ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی از صبح امروز (جمعه) در شهر ریاض عربستان در حال برگزاری است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو نماینده کشورمان در نخستین مبارزه خود در رقابت‌های جوجیتسو در بازی‌های کشور‌های اسلامی شکست خوردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است