استانی 06:02 - 02 آذر 1399
ایسنا/سیستان و بلوچستان چند ماه هست که خاش در استان سیستان و بلوچستان رنگ قرمز کرونایی به خود گرفته و از شهریور ماه تا آبان سیاه شاهد جان دادن مردم این شهرستان بر اثر ابتلا به بیماری کرونا بوده ایم، و هنوز انتظاراتی که از مسوولان این شهرستان در تامین نیازهای مردم وجود دارد برآورده نشده است.

وضعیت قرمز کرونایی و نحوه برخورد مسوولان خاش

در شرایط دشوار کرونایی و مشکلات فراوان اقتصادی و معیشتی جامعه ایران و خاش شاهد وارد آمدن فشار به خانواده های نیازمند خاشی هستیم که بالاجبار برای تامین مخارج خانوار سعی دارند که خطوط قرمز را بشکنند.

در حالی مصوبات ستاد ملی و شهرستانی مبارزه با کرونا در خاش از دو هفته قبل کلید خورده و از امروز با قاطعیت شاهد اجرای آن در این منطقه محروم مرزی هستیم، که مشاهده می شود تدابیر مسئولان منطقه برای مقابله با این بحران و اپیدمی رنگ باخته و روز به روز فشارهای اقتصادی و تنگی معیشت بر مردم فشار می آورد.

مغازه داران و کارگران و کارمندان و اقشار دیگر برای تامین نیازهای خانواده‌هایشان سرسختانه با این بیماری مهلک مقابله می کنند، اما به نظر می رسد با شرایط دشوار اقتصادی و فصل سرد سال دیگر رمقی برای کاهش آمار مبتلایان و فوتی ها نمانده و مردم مجبورند این شرایط بحرانی را تحمل کنند.

بارها و بارها تاکید شد که برای تامین نیازهای معیشتی مردم خاش که از اقشار مستمند و ضعیف جامعه اند تدبیر شود و از طریق سپاه و بسیج و نهادهای خیریه و کمیته امداد و بهزیستی و بنیادهای برکت و مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام و غیره به نیازمندان کمک کرد، زیرا در این نهاد و ارگانها ظرفیت برای یاری رساندن به نیازمندان وجود دارد و تجربه ثابت کرده که هرگاه این نهادها به صحنه آمده اند، تاثیرات فراوانی در کاهش مشکلات و نیازمندی ها مشاهده گردیده، اما به نظر می رسد مثل ایام پایانی سال قبل و اوایل امسال شاهد فراموش شدن مردم محروم این شهرستان باشیم.

در رزمایش کمک های مومنانه سپاه حدود ۷۰۰۰ نفر از شهروندان خاش مورد حمایت قرار گرفته اند، اما با توجه به حجم بالای مشکلات و ناهنجاری ها و گرانی ها و دغدغه های معیشتی مردم محروم و نیازمند جامعه، یاری رساندن به مردم شهرستان به شدت احساس می شود.

نهادهای خیریه و گروه های جهادی زیادی در حدود یکسال اخیر پای کار آمده و در خاش خدمات داده اند، اما عمق محرومیت ها آنقدر بالا بوده که این خدمات کافی نیست و باید ادامه داشته باشد.

امیدواریم در سطح کلان استانی و کشوری با مشارکت دادن نهادهای انقلابی و خیریه برای کاهش مشکلات محرومان خاش تدبیر شود.

شهروندان خاش معتقدند قیمت روغن و مواد خوراکی دیگر مانند برنج و گوجه فرنگی و مرغ و خانگی و غیره به شدت افزایش یافته و گرانی و نبود نظارت  و کنترل بازار در این شهرستان به وضوح دیده می شود و در این راستا خواهان ورود قاطعانه دادستان و دستگاههای امنیتی و انتظامی برای سامان دادن به اوضاع  بازار شده اند.

قیمت ۳۲ هزار تومانی مرغ و  ۲۰ هزار تومانی گوجه فرنگی و گرانی کالاهای دیگر در خاش طی روزهای اخیر و امروز واقعا آزار دهنده بوده است. 

از طرفی دیگر نانوایی ها و مراکز درمانی و داروخانه ها و مراکز فروش مواد غذایی و خوراکی به عنوان مرکز پر خطر و تجمعی تهدیدی جدی برای سلامتی مردم این شهرستان هستند.

فرماندار خاش به همراه اعضای ستاد مبارزه با کرونا امروز در بازدید میدانی بازار این شهرستان را مورد پایش قرار داده که امیدواریم مثمر ثمر باشد.

صاحب گل صالحی در این بازدید بر تعطیل کردن کامل اماکن صنفی و خدماتی به جز فروشگاه های مواد غذایی و خوراکی و میوه و مرغ فروشی ها تاکید کرده و خواهان مشارکت اقشار مختلف مردم و اصناف برای اجرای موفق طرح مبارزه با کرونا شده است.

شیرزاد کمالی مدیر جهاد کشاورزی خاش هم با اشاره به فعالیت ۳۵ واحد مرغداری در این شهرستان قیمت بالای مرغ را نبود نهاده های دامی و مشکلی نشات گرفته از کشور عنوان کرده است.

انتهای پیام


10820406
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر صفحه نخست روزنامه‌های استانی مورخ سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت را در گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان مشاهده کنید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است