ورزشی 08:07 - 22 تیر 1399

پیش‌بینی قهرمانی پرسپولیس آسان است/یحیی به ایده‌آل خود نرسیده

فرزاد آشوبی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بردهای متوالی پرسپولیس در فصل جاری رقابت های لیگ برتر گفت: روحیه جنگندگی این تیم واقعا بالاست. همین امر باعث شده تا بازیکنان پرسپولیس در طول نود دقیقه برای رسیدن به گل تلاش کنند.

کارشناس فوتبال ایران درباره شانس بالای قهرمانی این تیم برای چهارمین فصل متوالی افزود:  پیش بینی این اتفاق آسان ترین کار در فوتبال ایران است. اختلاف امتیاز پرسپولیس با تیم های دوم و سوم جدول زیاد است و بدون شک باعث قهرمانی پرسپولیس در این فصل هم خواهد شد. آنها عادت به بالا بردن جام قهرمانی دارند و می توانند با توجه به ثباتی که در لیست بازیکنانشان ایجاد شده به موفقیت های خود ادامه دهند.

پیشکسوت پرسپولیس درباره دلایل تکرار قهرمانی احتمالی پرسپولیس یادآور شد: ساختار فنی خوبی که پرسپولیس با حفظ بازیکنان تاثیرگذار خود در چند سال اخیر داشته است باعث شد تا این تیم برای چهارمین سال متوالی به قهرمانی برسند. تیمی که ثبات نفرات داشته باشد نیمی از مسیر موفقیت را طی کرده است.

وی افزود: خیلی ها می گفتند با رفتن برانکو پرسپولیس ضربه می خورد اما شناخت بازیکنان از همدیگر باعث شد تا آنها خیلی زود خودشان را جمع و ججور کنند و به صدر جدول بچسبند.

آشوبی درباره نقش یحیی گل محمدی در مسیر پیروزی های متوالی این تیم اظهار داشت: قطعا مدیریت یحیی دیدگاه های فنی اش را خیلی خوب توانست به پرسپولیس القا کند. البته من معتقدم نگرش آقای گل محمدی بازی مالکانه و تعداد پاس های زیاد است که هنوز در پرسپولیس به ایده آل خودش نرسیده اما اثرات مثبت خود را گذاشته و این تیم در طول بازی، همواره رو به جلو جرکت می کند.


10613993
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ایران در روز پایانی رقابت‌های تکواندوی زیر ۲۱ سال قهرمانی جهان کار خود را با شکست رقبا آغاز کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تقویم سال ۲۰۲۶ فدراسیون جهانی کاراته اعلام شد که طی آن، ایران سال شلوغی را در پیش‌رو خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال بلژیک گفت: مصر را به خوبی می‌شناسیم اما با دو تیم دیگر گروه یعنی ایران و نیوزیلند هنوز بازی نکرده‌ایم و شناخت کمتری داریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال نیوزیلند گفت: گروه سختی داریم و دیدار‌های دشواری پیش رو خواهیم داشت، اما پیروزی در این مسابقات ممکن است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی مصر، تأکید کرد که تلاش خواهد کرد تا فراعنه را به بهترین جایگاه در جام جهانی ۲۰۲۶ برساند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پس از قرعه‌کشی جام جهانی گفت: حریف آسان بی‌معناست، اما این تیم توانایی فنی برای انجام کار‌های بزرگ را دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس گفت: به نظرم استقلال در هر ۲ نیمه نسبت به سرخپوشان با برنامه و منظم‌تر بازی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس داوری درباره قضاوت وحید کاظمی در دربی سرخابی‌ها در هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان فوتبال درباره همگروهی ایران با تیم‌های بلژیک، مصر و نیوزیلند در جام جهانی ۲۰۲۶ توضیحاتی را بیان کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم قرعه کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در واشینگتن دی‌سی آمریکا آغاز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است