ورزشی 08:07 - 22 تیر 1399

پیش‌بینی قهرمانی پرسپولیس آسان است/یحیی به ایده‌آل خود نرسیده

فرزاد آشوبی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بردهای متوالی پرسپولیس در فصل جاری رقابت های لیگ برتر گفت: روحیه جنگندگی این تیم واقعا بالاست. همین امر باعث شده تا بازیکنان پرسپولیس در طول نود دقیقه برای رسیدن به گل تلاش کنند.

کارشناس فوتبال ایران درباره شانس بالای قهرمانی این تیم برای چهارمین فصل متوالی افزود:  پیش بینی این اتفاق آسان ترین کار در فوتبال ایران است. اختلاف امتیاز پرسپولیس با تیم های دوم و سوم جدول زیاد است و بدون شک باعث قهرمانی پرسپولیس در این فصل هم خواهد شد. آنها عادت به بالا بردن جام قهرمانی دارند و می توانند با توجه به ثباتی که در لیست بازیکنانشان ایجاد شده به موفقیت های خود ادامه دهند.

پیشکسوت پرسپولیس درباره دلایل تکرار قهرمانی احتمالی پرسپولیس یادآور شد: ساختار فنی خوبی که پرسپولیس با حفظ بازیکنان تاثیرگذار خود در چند سال اخیر داشته است باعث شد تا این تیم برای چهارمین سال متوالی به قهرمانی برسند. تیمی که ثبات نفرات داشته باشد نیمی از مسیر موفقیت را طی کرده است.

وی افزود: خیلی ها می گفتند با رفتن برانکو پرسپولیس ضربه می خورد اما شناخت بازیکنان از همدیگر باعث شد تا آنها خیلی زود خودشان را جمع و ججور کنند و به صدر جدول بچسبند.

آشوبی درباره نقش یحیی گل محمدی در مسیر پیروزی های متوالی این تیم اظهار داشت: قطعا مدیریت یحیی دیدگاه های فنی اش را خیلی خوب توانست به پرسپولیس القا کند. البته من معتقدم نگرش آقای گل محمدی بازی مالکانه و تعداد پاس های زیاد است که هنوز در پرسپولیس به ایده آل خودش نرسیده اما اثرات مثبت خود را گذاشته و این تیم در طول بازی، همواره رو به جلو جرکت می کند.


10613993
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» امیرحسین زارع و احمد محمدنژاد جوان به مرحله نیمه نهایی رقابت‌های جهانی ۲۰۲۵ زاگرب راه یافتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس در پی دستور موقت صادره از سوی دادگاه داوری ورزش (CAS) در ارتباط با پرونده فسخ غیر موجه علیرضا بیرانوند، اطلاعیه‌ای را منتشر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست کمیته داوران درباره چهار دیدار جمعه شب لیگ برتر در هفته سوم اظهار نظر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چهره شاخص کشتی ایران با شکست کشتی‌گیر روس به دیدار نیمه نهایی رقابت‌های قهرمانی جهان راه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آزادکار وزن ۷۰ کیلوگرم ایران با نمایشی ضعیف از دور رقابت‌های قهرمانی جهان کنار رفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احمد محمدنژاد جوان نماینده کشورمان در وزن ۶۱ کیلوگرم مقابل حریف خود به برتری رسید و راهی یک چهارم نهایی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آزادکار سنگین وزن ایران با شکست قاطع حریف خود از پورتریکو راهی مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جهانی کرواسی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» میثم پاریزی به عنوان مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان منصوب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی محرومان جام حذفی باشگاه‌های کشور یادواره آزادسازی خرمشهر اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آزادکار وزن ۸۶ کیلوگرم ایران با کسب دومین پیروزی راهی مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است