ورزشی 17:44 - 22 تیر 1399
مشکل بدهی مالیاتی چندین میلیون تومانی بازیکن پیشین پرسپولیس برطرف شد.

اشپیتیم آرفی با پرسپولیس به توافق رسید

به گزارش ایسنا و به نقل از باشگاه پرسپولیس، اشپیتیم آرفی، مهاجم سابق سرخپوشان، امروز یک‌شنبه با حضور در باشگاه بر سر بدهی مالیاتی خود با پرسپولیس به توافق رسید.

آرفی از زمان حضور در پرسپولیس، با بدهی مالیاتی ۷۸ میلیون تومانی روبرو بود. بنا بر حکم کمیته تعیین وضعیت بازیکنان در فدراسیون فوتبال، پرداخت این مالیات با توجه به مفاد قرارداد بر عهده باشگاه قرار گرفت.

این بازیکن امروز با حضور در محل باشگاه، در جلسه‌ای با مهدی رسول‌پناه و مهدی خواجه‌وند شرکت کرد و بین دو طرف توافق حاصل شد تا پرونده این مطالبه از باشگاه بسته شود.

انتهای پیام


10615480
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک رسانه یونانی در گزارشی به عملکرد تیم فوتبال المپیاکوس پرداخت و دلیل اصلی نتیجه نگرفتن این تیم را افت دو بازیکن دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی ۱۷ بازیکن را به یازدهمین اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی دعوت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی پدل ایران که برای حضور در رقابت‌های جام رمضان دبی، عازم امارات شده در دومین بازی خود برابر عربستان به برتری ۲ بر یک دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس از هافبک خودش و باشگاه مس رفسنجان شکایت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی آب‌های آرام زیر ۲۳ سال و جوانان و سومین مرحله اردوی تیم ملی پاراکانو در بخش بانوان و آقایان از فردا ۷ اسفند در دریاچه آزادی آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات لیگ اسکی آلپاین و اسنوبرد جام رمضان در اسفندماه سال جاری و در قالب چند مرحله به میزبانی پیست‌های اسکی دربندسر، شمشک و دیزین برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با تصمیم سازمان لیگ، سه دیدار حساس و سرنوشت‌ساز از هفته بیست و یکم لیگ برتر که به تعویق افتاده بود، در هفته سوم اسفندماه برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس خواستار افزایش مبلغ قراردادش شده است، تا با سرخپوشان تمدید کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس گفت: سرخپوشان با برکناری اوسمار به خودشان می‌آیند و متحول می‌شوند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بایرلورکوزن با برتری در ۲ دیدار رفت و برگشت مقابل المپیاکوس جواز حضور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را کسب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است