استانی 19:49 - 14 اسفند 1394
رئیس ستاد انتخابات استان:
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس ستاد انتخابات استان میزان مشارکت مردم استان گلستان در انتخابات 7 اسفند را 80.39 درصد برشمرد و افزود: بنابر آمارهای ارائه شده، گلستان بیشترین میزان مشارکت را در میان همه استان‌های کشور داشته است.

گلستان بیشترین میزان مشارکت کشور را در انتخابات 7 اسفند داشت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه گلستان، «علی‌اصغر طهماسبی» در سی‌امین جلسه ستاد انتخابات استان که به‌منظور تقدیر و تشکر از فرمانداران و رؤسای کمیته‌های 7 گانه انتخابات با حضور استاندار گلستان برگزار شد، گفت: 7 اسفند یک پدیده سیاسی در تاریخ ایران بود و همه شاهد احیای دوباره اعتماد مردم بودیم.

وی ادامه داد: با حضور پرشور مردم در انتخابات 7 اسفند یک زلزله سیاسی در کشور به وقوع پیوست و مردم هنرمندانه فضای جدیدی را در عرصه سیاسی کشور خلق کردند.

طهماسبی با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات در استان گلستان گفت: از 7 کرسی نمایندگی استان در مجلس شورای اسلامی، سرنوشت 3 حوزه مشخص شده است و نمایندگان آن‌ها در مرحله اول به مجلس شورای اسلامی راه یافته‌اند اما در سه حوزه(گرگان و آق‌قلا)، (کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان) و (مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه) که شامل 10 شهرستان استان می‌شود، انتخابات به مرحله دوم کشیده شده و 4 نماینده دیگر استان پس از اخذ آراء در مرحله دوم مشخص می‌شوند.

رئیس ستاد انتخابات استان ادامه داد: زمان برگزاری مرحله دوم انتخابات هنوز قطعی نشده و منتظر اعلام وزارت کشور در این خصوص هستیم.

وی تصریح کرد: اهمیت انتخابات در مرحله دوم بمانند مرحله نخست بسیار بالاست و به‌علت محدودیت تعداد کاندیداها و تخلفات احتمالی، باید فضا به گونه‌ای رصد شود که حقی از کسی ضایع نشود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار با تقدیر از همه عوامل و دست‌اندرکاران انتخابات یادآور شد: به لطف الهی مرحله اول انتخابات در استان گلستان در سلامت کامل و با شور و نشاط عمومی برگزار شد و اطمینان داریم با درایتی که در شما وجود دارد، مرحله دوم نیز انتخاباتی بی‌نقص را در استان برگزار می‌کنیم.

انتهای پیام


7738376
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار کرمانشاه گفت: استاندار کرمانشاه، با تجلیل از نقش ارتش در حفظ امنیت کشور، همدلی نیروهای مسلح را ضامن اقتدار و ثبات ایران اسلامی دانست.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مرکز سیار شهری کانون پرورش فکری به عنوان بستر فعالیت های فرهنگی و هنری، به کودکان و نوجوانان ساکن در مناطق حاشیه ای کمک می کند تا به کتاب و دیگر خدمات فرهنگی دسترسی پیدا کنند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» فرمانده لشکر 84 لرستان از صیانت ارتش از بیش از 1500 کیلومتر از مرزهای کشور خبر داد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» فرمانده سپاه کربلا گفت: هم افزایی و هماهنگی مثال زدنی میان ارتش، سپاه و سایر نیروهای مسلح سرمایه ای ارزشمند برای صیانت از امنیت و اقتدار ملی در برابر دشمنان انقلاب است.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: در حال حاضر 1355 خانواده دارای فرزندان چندقلو زیرپوشش بهزیستی استان قرار دارند و از خدمات مختلف برخوردارند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار لرستان گفت: امروز دشمنان انقلاب اسلامی با درک قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران، دست از گزینه های نظامی کشیده و به مذاکره روی آورده اند.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» استاندار خراسان رضوی گفت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته تا پایان امسال 705 مدرسه جدید در استان ساخته خواهد شد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» 730 شهروند یزدی طی یک هفته از غرفه های کمپین "حال خوب" بازدید کردند؛ کمپینی که با رویکردی نو، به سلامت روان و ابعاد مختلف آن می پردازد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» فرمانده قرارگاه منطقه ای غرب ارتش گفت: دنیا می داند که اگر تعرضی اتفاق بیفتد، پاسخ محکم و کوبنده ای از سوی نیروهای مسلح و ارتش دریافت خواهد کرد.
استانی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس کل دادگستری استان البرز گفت که در راستای جلوگیری از طرح دعاوی در خصوص تملک، با تصویب و پیگیری شورای قضایی استان، 72 سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش البرز صادر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است