ورزشی 17:31 - 04 تیر 1401
سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: کانادا با سرعت بالایی بازی کرد و بازیکنان ایران توانستند این تیم خوب را شکست دهند.

لیگ ملت‌های والیبال| عطایی: عملکرد قابل قبولی داشتیم/ کانادا با سرعت بالایی بازی کرد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، بهروز عطایی پس از پیروزی تیم ایران برابر کانادا اظهار داشت: رقابت بسیار خوبی بود و خدا را شکر بازیکنان ایران توانستند تیم خوب کانادا را شکست دهند. آن‌ها با سرعت بالایی بازی می‌کردند و عملکرد خوبی داشتند. ارتفاع توپ‌ها به شدت پایین و کنترل روی تور بسیار سخت بود.

وی ادامه داد: بازیکنان ایران خواسته‌های کادر فنی را خوب اجرا کردند. کار پاسور آن‌ها را سخت کردند و پاسور اول در ست سوم بیرون از زمین قرار گرفت و مربی از پاسور دومش استفاده کرد.

عطایی در پایان خاطرنشان کرد: در مجموع بازیکنان بازی قابل قبولی داشتند و هفته دوم را با پیروزی به پایان رساندیم. امیدوارم در هفته سوم و مسیر سختی که در چهار بازی باقی مانده پیش روست، بازیکنان ایران بتوانند روند رو به رشد خود را ادامه دهند و بازی‌های قابل قبولی را به نمایش بگذاریم.

تیم ملی والیبال ایران در چهارمین و آخرین مسابقه هفته دوم لیگ ملت‌ها سه بر صفر کانادا را شکست داد و با چهار برد و 12 امتیاز در رتبه هشتم جدول قرار گرفت.

انتهای پیام/


11604647
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختر ایرانی به مدال طلای پاراتنیس روی میز پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا گفت: در حال حاضر ترافیک در اکثر محور‌های مواصلاتی استان‌های سراسر کشور پرحجم، اما روان گزارش می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران به مدال طلای وزنه‌برداری پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان دست پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات مچ اندازی پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی سال ۲۰۲۵ دبی با کسب ۳۲ مدال برای نمایندگان ایران به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال با ویلچر سه نفره پسران با برتری برابر ژاپن در دیدار نهایی بازی‌های پاراآسیایی جوانان، به عنوان قهرمانی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال با ویلچر سه نفره پسران با برتری برابر ژاپن در دیدار نهایی بازی‌های پاراآسیایی جوانان، به عنوان قهرمانی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی جوانان با ۲ مدال دیگر برای نمایندگان ایران پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال زنان ایران در رنکینگ فدراسیون جهانی دو پله صعود داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در رابطه با مسائل مختلف صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌ملی والیبال پسران ایران با پیروزی برابر هند راهی فینال رقابت‌های والیبال دانش‌آموزان زیر ۱۵سال جهان شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است