
به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا محمدیان پیش از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران در دانشگاه سمنان ضمن بیان اینکه با موافقت شورای گسترش آموزش عالی چهار رشته جدید در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا به تعداد رشته های دانشگاه اضافه شده افزود: رشته مهندسی صنایع گرایش صنایع در مقطع کارشناسی ارشد و رشته های ریاضی محض گرایش هندسه، رشته الهیات گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی و رشته اقتصاد گرایش اقتصاد توسعه اقتصادی از رشته هایی هستند که به رشته های مقطع دکترا افزوده شدند.
وی با تاکید بر اینکه با ایجاد این رشته ها، رشته های دانشگاه سمنان به 255 رشته گرایش افزایش یافت خاطر نشان کرد: تعداد رشته های مقطع دکترای تخصصی و حرفه ای این دانشگاه به 75 رشته گرایش و شمار رشته های کارشناسی ارشد به 108 رشته گرایش رسید.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سمنان در خاتمه با اشاره به این مطلب که تعداد رشته های کاردانی و کارشناسی این دانشگاه 72 رشته گرایش است، تصریح کرد: این دانشگاه هم اکنون بیش از 16هزار دانشجو تحت پوشش دارد.
3792715