ورزشی 17:03 - 01 مهر 1400

امضای توافق همکاری فدراسیون فوتبال با باشگاه بلژیکی

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، شهاب الدین عزیزی خادم و مهدی بیات در نشست مشترک به صرف شام بر همکاری‌های مشترک تأکید کردند.

رئیس فدراسیون فوتبال ایران بر استفاده از تجربیات فوتبال بلژیک به عنوان بهترین تیم رنکینگ فیفا تأکید کرد و گفت: پیشرفت فوتبال بلژیک در دو دهه گذشته تحسین برانگیز است و باید علاقه مندان بدانند چه مسیری طی شد که این کشور توانست به صدر رنکینگ فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، صعود کند. ما در فدراسیون فوتبال ایران در پی مدرن سازی فوتبال ملی و باشگاهی هستیم. در این راستا سعی می‌کنیم از تجارب گوناگون استفاده کنیم و از نیروی انسانی متخصص در این زمینه نیز بهره خواهیم گرفت.

مهدی بیات نیز توجه فدراسیون فوتبال ایران به تمام تیم‌های ملی را تحسین کرد و گفت: آن چه از اتفاقات چند ماه گذشته فوتبال ایران می‌توان استنباط کرد این است که نگاهی توسعه خواهانه به فوتبال ایران حاکم شده و شاهد معماری نوینی در فوتبال کشور هستیم که قابل اندازه‌گیری است.

مهدی بیات تاکید کرد: من هم ایرانی هستم و برایم مهم است که کشورم بتواند در همه حوزه‌ها پیشرفت کند. به همین جهت آماده ایم تا از تمام امکانات موجود در فوتبال بلژیک و باشگاه شارلوا برای کمک به فوتبال ایران استفاده کنیم. البته این ظرفیت در سال‌های قبل نیز وجود داشت، اما علاقه‌ای از طرف فدراسیون‌های گذشته مبنی بر این همکاری نبود. امیدواریم در بحث آموزش، بازی‌های تدارکاتی و نیز برگزاری لیگ انتقال تجربه صورت گیرد و برای این موضوعات اعلام آمادگی می‌کنیم.

بیات با تأکید بر این نکته که در زمان ریاست بر فدراسیون بلژیک من نیز با همین مشکلات مواجه شدم، ادامه داد: تنها راه‌حل معضلات این چنینی کار و تلاش بیشتر است و قابل درک است که چنین شرایطی چقدر پیچیده و دشوار به نظر می‌رسد. به همین منظور تا جایی که این امکان فراهم باشد در کنار فدراسیون فوتبال ایران هستیم و از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده خواهیم کرد تا این روند همکاری به شکل مثبتی ادامه پیدا کند.

در پایان این ضیافت، توافق همکاری مشترک بین دو طرف، برای استفاده از مشاوران متخصص در حوزه‌های مورد بحث صورت پذیرفت.


11241402
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس، درگذشت پیشکسوت فوتبال ایران و بازیکن سابق پرسپولیس را تسلیت گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل فدراسیون همبستگی ورزشی کشور‌های اسلامی در راستای درخواست میزبانی ایران برای بازی‌های کشور‌های اسلامی ۲۰۲۹ با وزیر ورزش و جوانان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فراکسیون ورزش مجلس گفت: با توجه به نامناسب بودن شرایط ورزشگاه‌های پایتخت، تصمیم بر آن شد که شهرآورد تهران در ورزشگاه پارس شیراز برگزار شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پاتریک کلایورت از سرمربیگری تیم ملی فوتبال اندونزی کنار گذاشته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با تصمیم جدید فیفا احتمالا بازیکنان بیشتری جام جهانی فوتبال را تجربه خواهند کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ درگذشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تکواندوکار نوجوان آذربایجان‌شرقی از آمادگی خود برای درخشش در بازی‌های آسیایی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش پیشین فوتبال ایران و باشگاه‌های استقلال و سپاهان دچار سانحه رانندگی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ترکیب تیم‌ملی هندبال پسران ایران در سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال مراکش در بازی‌های ملی رکورد تیم اسپانیا را شکست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است