کارکرد مساجد باید احیا شود

ایسنا/قم آیت‌الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، به کارکرد مساجد در اسلام اشاره کرد و گفت: کارکردهای سابق مساجد باید احیا شود.

کارکرد مساجد باید احیا شود

این مرجع تقلید روز چهارشنبه در دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین محمد ابراهیم رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد افزود: در گذشته مساجد هم مکانی برای عبادت بود و هم مکانی برای آموزش علوم و هم مکانی برای رفع مشکلات مردم.

وی ادامه داد: امام جماعت نباید فقط موقع نماز در مسجد حضور داشته باشد، بلکه باید آگاه به اوضاع سیاسی و اجتماعی باشد و بین مردم وحدت ایجاد کند و مشکلات مردم را درک کرده و برای رفع آن‌ها تلاش کند.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در مساجد در دوران دفاع مقدس افزود: در جنگ تحمیلی، نیروها از این مساجد به جبهه ها اعزام می شدند؛ حل و فصل مسایل مردم در این مساجد صورت می گرفت.

آیت الله نوری همدانی تاکید کرد: مساجد باید کارکرد سابق خود را به دست آورند و علما در قم تمرکز نکنند بلکه به عنوان امام جماعت  به شهرهای خود بروند و به راهنمایی مردم بپردازند و آن‌ها را نسبت به اوضاع زمان آگاه کنند.

این مرجع تقلید همچنین ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) افزود: امروز مهم‌ترین رسالت حوزه علمیه نشر معارف اسلامی و فرهنگ غنی اهل بیت(ع) است و روحانیان و ائمه جماعات مساجد باید علاوه بر دانش و آگاهی نسبت به مسایل دینی آگاه‌به‌زمان هم باشند.

وی با بیان اینکه علما و مبلغان دین از جایگاه بالایی برخوردار هستند، بیان کرد: بر اساس روایات اسلامی، انسان از همان ابتدا که قدم در راه طلبگی می گذارد، ۷۰ هزار فرشته او را همراهی می کنند، لذا باید نخست این فرهنگ طلبگی را با جدیت دنبال کرده و بعد از آن به عنوان عالم موثر وارد جامعه شوند.

وی انسان سازی را شغل انبیا دانست و خاطرنشان کرد: مدارس و مساجد ۲ مکان مهم انسان سازی است، از این رو باید تلاش شود، علم را گسترش داد تا عالمان فقیه و مجتهد تربیت شوند.

آیت الله نوری همدانی در پایان به بیداری مردم نسبت به توطئه های استکبار جهانی تاکید کرد و یادآور شد: امروز آمریکا با پول وهابیت سعودی در یمن، افغانستان و سودان ایجاد جنگ و درگیری می کند تا به اهداف شوم خود دست یابد. 

انتهای پیام

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«خبرگزاری فارس» معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد از برخورد پراید و نیسان با ترانس برق در جاده سنتو خبر داد و گفت: برخورد دو دستگاه خودروی پراید و نیسان در جاده سنتو و آسیب به ترانس برق منجر به مصدومیت سه نفر شد.
استانی
«خبرگزاری فارس» پویا محمودی و سایناسادات سلیمانی دو ورزشکار تنیس روی‌میز شهربابک ملی‌پوش شدند.
استانی
«خبرگزاری فارس» مدیر خبرگزاری فارس در چهارمحال و بختیاری، در هفدهمین همایش سالانه این خبرگزاری به عنوان مدیر برتر سال معرفی و تجلیل شد.
استانی
«خبرگزاری فارس» معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی اداره کل محیط زیست استان اردبی گفت: دو توله گرگ‌ از متخلف نگهداری غیر مجاز حیات وحش کشف شده و در حال تیمار هست. این حیوانات پس از تیمار به یکی از زیستگاه‌های مورد تایید انتقال خواهند یافت.
استانی
«خبرگزاری فارس» علیرضا اکبرشاهی از استان قزوین به عنوان گزارشگر برتر سال خبرگزاری فارس معرفی شد.
استانی
«خبرگزاری فارس» مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: با بهره‌برداری از پنج کیلومتر بزرگراه در محور زاهدان–بیرجند، طول بزرگراه احداث‌شده در این مسیر به ۱۸۰ کیلومتر رسید.
استانی
«خبرگزاری فارس» آیین افتتاح رسمی نیروگاه خورشیدی ۶ مگاواتی "خضرا" در محدوده شهر اراک با حضور سخنگوی دولت برگزار شد؛ نیروگاهی که پیش‌تر وارد مدار شده و سالانه نزدیک به ۱۰ میلیون کیلووات‌ساعت برق تولید می‌کند.
استانی
«خبرگزاری فارس» برخورد یک دستگاه خودروی پژو با گاردریل در محور سلفچگان به سمت قم، یک فوتی و سه نفر مصدوم برجای گذاشت.
استانی
«خبرگزاری فارس» جانشین فرمانده انتظامی استان قم از کشف و توقیف بیش از ۱۸ تن روغن و شکر ثبت‌نشده به ارزش ۵۰ میلیارد ریال خبر داد.
استانی
«خبرگزاری فارس» معاون بازرسی، نظارت و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره کل صمت استان بوشهر گفت: در حوزه کالا، بیش‌ترین شکایات مربوط به وسایل نقلیه، لوازم یدکی، لوازم خانگی و ملزومات آرایشی بهداشتی بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است