ورزشی 17:20 - 03 شهریور 1398

استقلال با این خط دفاعی مدعی نیست/ جای خالی منتظری مشهود است

به گزارش خبرنگار مهر، شکست استقلال در نخستین بازی لیگ برتر مقابل ماشین سازی انتقاد بسیاری از کارشناسان را نسبت به عملکرد خطوط سه گانه این تیم و به خصوص خط دفاعی در بر داشت.

در همین ارتباط افشین حاجی پور مدافع پیشین استقلال در دهه هفتاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بی تعارف می‌گویم آبی پوشان در عمق خط دفاعی به لحظ کمیت و کیفیت مشکل دارند و با این شرایط در طول فصل شرایط خوبی نخواهند داشت.

وی افزود: دانشگر و یزدانی مدافعان خوبی هستند اما مشکل اینجاست که سبک بازی آنها مشابه هم است و یک مدافع پوششی مثل پژمان منتظری در این خط دفاعی وجود ندارد. مدافعی که از نظر فنی و روانی لیدر خط دفاعی باشد.

مدافع پیشین آبی پوشان اضافه کرد: از این گذشته، تعداد مدافعان میانی استقلال هم برای حضور در سه جام کم است. مگر با دو یا سه مدافع تخصصی میانی می‌شود در لیگ برتر، آسیا و جام حذفی حضور داشت و ادعای قهرمانی کرد؟

حاجی پور تاکید کرد: استقلال تیم بزرگی است و تیم‌های بزرگ بازیکنان بزرگ می‌خواهند. در این تیم جای آزمون و خطا نیست و نباید بازیکنی بیاورند که بخواهد اینجا تجربه اندوزی کند. بازیکنی که به استقلال می‌آید باید از همان روز اول در ترکیب قرار بگیرد و بازدهی مثبت داشته باشد.

پیشکسوت آبی پوشان با طرح این سئوال که چرا نباید برای جذب مجدد امید ابراهیمی و نورافکن برنامه‌ای در این تیم وجود داشته باشد، بیان داشت: یک بازیکن مثل ابراهیمی به ۱۰ بازیکن معمولی در استقلال می‌ارزد و مسئولان باشگاه باید او را به خدمت می‌گرفتند. یا همین نورافکن را چرا باید رها کنند تا به راحتی به سپاهان که رقیب استقلال در قهرمانی است بپیوندد. اینطوری دو بار به تیم ضربه می‌زنند. بار اول این که تیم خودی را بابت نداشتن نورافکن تضعیف می‌کنند و ضرر دوم اینکه رقیب مستقیم را تقویت می‌کنند. 

حاجی پور در خاتمه گفت: تاکید می‌کنم اگر خط دفاعی استقلال با اضافه شدن بازیکنان جدید تقویت نشود این تیم در طول فصل با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد. 


10218882
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که شب گذشته تیم‌های منچستر‌سیتی، آرسنال و یوونتوس مقابل رقبا به برتری رسیدند، پاری سن ژرمن متوقف شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال می‌گوید که در هفته سیزدهم شاهد این بودیم که بازیکنان باتجربه نقش اساسی در برتری تیم‌های خود داشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم سابق تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است که فدراسیون فوتبال به نوعی سرخپوشان را خلع سلاح کرده و آنها همیشه میهمان هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ملی المپیک ایران گفت: ثریا آقایی افتخار ورزش ایران است و لیاقت سمت جهانی را داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی عضویت ارزشمند ثریا آقایی در کمیته بین‌المللی المپیک را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی ملوان پس از تساوی مقابل استقلال گفت: واقعیت این است که به دنبال سه امتیاز بودیم و بازی بسته انجام ندادیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای کادرفنی تیم‌های ملی ووشو در بخش ساندا و تالو مردان و زنان تا بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی-ناگویا مشخص و معرفی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک گفت: امیدوارم بتوانم نماینده شایسته‌ای برای ورزش ایران و صدای ورزشکاران ایران و جهان باشم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل کمیته ملی المپیک در رابطه با سمت جهانی ثریا آقایی صحبت‌هایی مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال گفت: واقعا ناراحت هستم چرا که مستحق نتیجه بهتری بودیم، امروز نتیجه عادلانه نبود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است