ورزشی 17:20 - 03 شهریور 1398

استقلال با این خط دفاعی مدعی نیست/ جای خالی منتظری مشهود است

به گزارش خبرنگار مهر، شکست استقلال در نخستین بازی لیگ برتر مقابل ماشین سازی انتقاد بسیاری از کارشناسان را نسبت به عملکرد خطوط سه گانه این تیم و به خصوص خط دفاعی در بر داشت.

در همین ارتباط افشین حاجی پور مدافع پیشین استقلال در دهه هفتاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بی تعارف می‌گویم آبی پوشان در عمق خط دفاعی به لحظ کمیت و کیفیت مشکل دارند و با این شرایط در طول فصل شرایط خوبی نخواهند داشت.

وی افزود: دانشگر و یزدانی مدافعان خوبی هستند اما مشکل اینجاست که سبک بازی آنها مشابه هم است و یک مدافع پوششی مثل پژمان منتظری در این خط دفاعی وجود ندارد. مدافعی که از نظر فنی و روانی لیدر خط دفاعی باشد.

مدافع پیشین آبی پوشان اضافه کرد: از این گذشته، تعداد مدافعان میانی استقلال هم برای حضور در سه جام کم است. مگر با دو یا سه مدافع تخصصی میانی می‌شود در لیگ برتر، آسیا و جام حذفی حضور داشت و ادعای قهرمانی کرد؟

حاجی پور تاکید کرد: استقلال تیم بزرگی است و تیم‌های بزرگ بازیکنان بزرگ می‌خواهند. در این تیم جای آزمون و خطا نیست و نباید بازیکنی بیاورند که بخواهد اینجا تجربه اندوزی کند. بازیکنی که به استقلال می‌آید باید از همان روز اول در ترکیب قرار بگیرد و بازدهی مثبت داشته باشد.

پیشکسوت آبی پوشان با طرح این سئوال که چرا نباید برای جذب مجدد امید ابراهیمی و نورافکن برنامه‌ای در این تیم وجود داشته باشد، بیان داشت: یک بازیکن مثل ابراهیمی به ۱۰ بازیکن معمولی در استقلال می‌ارزد و مسئولان باشگاه باید او را به خدمت می‌گرفتند. یا همین نورافکن را چرا باید رها کنند تا به راحتی به سپاهان که رقیب استقلال در قهرمانی است بپیوندد. اینطوری دو بار به تیم ضربه می‌زنند. بار اول این که تیم خودی را بابت نداشتن نورافکن تضعیف می‌کنند و ضرر دوم اینکه رقیب مستقیم را تقویت می‌کنند. 

حاجی پور در خاتمه گفت: تاکید می‌کنم اگر خط دفاعی استقلال با اضافه شدن بازیکنان جدید تقویت نشود این تیم در طول فصل با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد. 


10218882
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان لیگ فوتبال، اسامی محرومان هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تخلفات سه دیدار از رقابت‌های لیگ برتر فوتبال صادر کرد
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی داوران هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال در فصل جاری مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه تراکتور در واکنشی تند به رأی کمیته انضباطی در خصوص دیدار با شمس‌آذر، با انتشار بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که پرونده را تا عالی‌ترین مرجع قضایی ورزش جهان (CAS) پیگیری خواهد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پس از شگفتی‌های شب گذشته و حذف برخی مدعیان، امشب چهارشنبه ۶ اسفند آخرین نبرد‌های مرحله پلی‌آف برای تعیین تکلیف تیم‌های صعودکننده برگزار خواهد شد
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که طی روز‌های اخیر شایعه جدایی کاپیتان سابق آبی‌ها از کادر فنی به گوش می‌رسید، انتشار تصویری از نشست دوجانبه وریا غفوری و علی تاجرنیا، معادلات نیمکت استقلال را وارد فاز جدیدی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس میزان در آمد در ماه بهمن ۱۴۰۴ را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» یک رسانه یونانی در گزارشی به عملکرد تیم فوتبال المپیاکوس پرداخت و دلیل اصلی نتیجه نگرفتن این تیم را افت دو بازیکن دانست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی ۱۷ بازیکن را به یازدهمین اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی دعوت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی پدل ایران که برای حضور در رقابت‌های جام رمضان دبی، عازم امارات شده در دومین بازی خود برابر عربستان به برتری ۲ بر یک دست یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است