ورزشی 20:47 - 17 آذر 1400

برتری طبس، مس و شاملی در روز چهارم لیگ/ نیروی زمینی صدرنشین ماند

به گزارش خبرنگار مهر، در اولین مسابقه چهارمین روز برگزاری دور چهارم مرحله رفت مسابقات لیگ برتر هندبال مردان امروز چهارشنبه ۱۷ آذرماه تیم پاس ناجای قم مقابل زغال‌سنگ طبس شکست خورد و در رده پایانی جدول باقی ماند.



در آغاز چهارمین روز مرحله چهارم دور رفت رقابت‌های لیگ برتر هندبال، دو تیم پاس ناجا قم و زغال‌سنگ طبس در شهر قم به دیدار یکدیگر رفتند که در پایان نماینده طبس با نتیجه ۲۷ بر ۲۲ پاس را شکست داد تا با ۱۰ امتیاز از ۸ بازی خود در رده چهارم جدول قرار بگیرد.



در دومین بازی چهارمین روز مرحله چهارم دور رفت رقابت‌های لیگ برتر هندبال، دو تیم صنعت مس کرمان و رعد پدافند آمل روبروی هم قرار گرفتند که در پایان مس با نتیجه ۲۵ بر ۲۱ پیروز شد. نیمه نخست این بازی نیز ۱۳ بر ۷ به سود صنعت مس ثبت شد.

در آخرین مسابقه چهارمین روز برگزاری مرحله چهارم دور رفت مسابقات لیگ برتر هندبال کشور تیم نیروی زمینی شهید شاملی کازرون تیم نفت و گاز گچساران را شکست داد و مجموع امتیازات خود را به ۱۶ رساند و صدرنشین باقی ماند.



در این دیدار نیروی زمینی شهید شاملی کازرون با نتیجه ۲۵ بر ۲۲ نماینده گچساران را شکست داد. نیمه نخست این بازی نیز ۱۳ بر ۸ به سود کازرون تمام شد.



نتایج کامل مسابقات امروز به این شرح است:



* زغال سنگ طبس ۲۷ - پاس ناجای قم ۲۲

* رعد پدافند آمل ۲۱ - صنعت مس کرمان ۲۵

* نیروی زمین شهید شاملی ۲۵ - نفت و گار گچساران ۲۲



فردا در ادامه مسابقات لیگ برتر هندبال مردان تنها یک دیدار برگزار می شود:



پنجشنبه - ۱۸ آذر

ساعت ۱۴.۳۰: ذوب آهن اصفهان - ستارگان دشتستان


11357143
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» طی نشستی با حضور وزیر ورزش، وضعیت کاروان اعزامی به بازی‌های کشور‌های اسلامی مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ بررسی وضعیت سه رشته محور این نشست است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی اهل یوگسلاوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به کادر فنی سپاهان اضافه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید اردوی آماده سازی تیم ملی اسکیت سرعت از روز سه شنبه ۲۴ تیر آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان به احتمال زیاد راهی سوپرلیگ ترکیه خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند  و افراد  بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند و افراد بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان اسکیت اینلاین فری استایل می‌گوید که تجهیزات می‌خواهیم تا بتوانیم مدال بیاوریم و بدون تجهیزات نمی‌توانم مسابقه بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می‌گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال‌های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط میانی خود به دنبال جذب گئورگی آبورجونیا هافبک گرجستانی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است