ورزشی 11:09 - 29 اردیبهشت 1393
روی توپ‌های بلند و اسپک مقابل سه دفاع باید بیشتر کار کنیم
پاسور تیم ملی والیبال ایران گفت: کواچ به خوبی شرایط بازیکنان را درک می‌کند و دانش وی درحدی است که می‌تواند ما را به موفقیت‌های بیشتر برساند.

مهدوی: با دانش کواچ جایگاه تیم ملی والیبال ارتقا پیدا می‌کند/ نیاز به بازی‌های تدارکاتی بیشتر داریم

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون والیبال، مهدی مهدوی که در اردوی تدارکاتی بلغارستان حضور دارد، اظهار داشت: در بازی اول مقابل بلغارستان آمادگی نداشتیم و بازیکنان از نظر بدنی نیز آماده نبودند به همین دلیل هیچکدام از بازیکنان از عملکرد خود راضی نبودند. به تدریج شرایط بازیکنان بهتر شد و در بازی دوم با بلغارستان نمایش بهتری ارائه کردیم.

مهدوی خاطرنشان کرد: تمرینات با وزنه خوبی هم بر اساس برنامه کارلو ساتی، بدنساز تیم ملی انجام می‌دهیم و شرایط تمرینات مطلوب است. نیاز به بازی‌های تدارکاتی بیشتری داریم تا به هماهنگی‌های لازم برسیم. امیدوارم بازی‌هایی که با صربستان برنامه‌ریزی شده است انجام شود تا بتوانیم خود را برای لیگ جهانی آماده کنیم.

پاسور تیم ملی والیبال ایران گفت: سرعت تیم ما بالا است و بیشتر پاس‌ها به صورت کوتاه و سرعتی ارسال می‌شود به همین دلیل سرمربی تیم ملی تاکید دارد که روی توپ‌های بلند و اسپک مقابل سه دفاع نیز کار کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تیم‌های سطح اول دنیا سرویس‌های بسیار خوبی می‌زنند و دریافت مقابل این تیم‌ها سخت است. شرایط آب و هوایی و کم باد بودن توپ‌ها نیز کار را سخت می‌کند. مهدی مرندی و عبدالرضا علیزاده که لیبروهای جدید تیم ملی هستند نیز نیاز به زمان دارند تا با سایر بازیکنان هماهنگ شوند.

مهدوی درباره کار کردن زیر نظر اسلوبودان کواچ گفت: بازیکنان به تدریج با سیستم مورد نظر آقای کواچ آشنا می‌شوند و مطمئنم در مسابقات آینده شرایط بهتری خواهیم داشت.

وی ادامه داد: کواچ فاصله سنی کمی با بازیکنان دارد و بازیکن بزرگی بوده است که این مسئله باعث می‌شود شرایط ملی‌پوشان را بهتر درک کند؛ دانش او نیز در حدی است که می‌تواند تیم ملی ایران را به جایگاه‌های بهتری برساند.


3777049
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم اینتر موفق شد با برتری ۷ - ۶ در مجموع دو مسابقه مقابل بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان اروپا صعود کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم اینتر موفق شد با برتری ۷ - ۶ در مجموع دو مسابقه مقابل بارسلونا به فینال لیگ قهرمانان اروپا صعود کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حسین رسولی در پایان مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور در ماده پرتاب دیسک با پرتابی به طول ۵۸ متر به حد نصاب فدراسیون جهت اعزام به قهرمانی آسیا نرسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روز نخست رقابت‌های بین‌المللی کشتی آزاد و فرنگی جوانان جام قهرمانان ترکیه در حالی به پایان رسید که نمایندگان ایران یک مدال نقره و چهار برنز کسب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دنیا مالی گفت: با توجه به مدال‌های خوبی که ورزشکاران توان‌یاب در میدان‌های بزرگ می‌گیرند ما به لحاظ امکاناتی عقب‌تر هستیم و باید تغییر مشی بدهیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات لیگ برتر شمشیربازی باشگاه‌های کشور در اسلحه سابر بانوان با معرفی تیم‌های برتر پایان یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرزند کریستیانو رونالدو به تیم زیر ۱۵ سال پرتغال دعوت شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان در نشست امضای تفاهم‌نامه مالی با فدراسیون‌های ورزشی، تأکید بر افزایش ۵۰ تا ١٠٠ درصدی اعتبارات فدراسیون‌ها در سال جاری کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال تهران در فصل آینده و در چند رشته ورزشی فعالیت خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای جدید انجمن اسکیت سرعت مشخص شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است