ورزشی 17:04 - 05 تیر 1401
ژیمناست‌کار کشورمان در مسابقات ترامپولین بین المللی پرتغال ، با اقتدار بر سکوی قهرمانی ایستاد.

قهرمانی یک ایرانی در تورنمنت ژیمناستیک پرتغال

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک؛ در ادامه مسابقات ترامپولین بین المللی پرتغال ، آریا مام عبدالله در فینال دابل مینی با اقتدار بر سکوی قهرمانی ایستاد.

پیش از این تیم ملی ترامپولین ایران در بخش تیمی نائب قهرمان شده بود. همچنین آریا مام عبدالله و امیر حسینی عصر امروز در فینال دابل مینی جام جهانی مسابقه‌ خواهند داد.

انتهای پیام/


11605740
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملوان در هفته هجدهم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه خانگی اش چادرملو اردکان را با یک گل شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال ایران در دومین دیدار خود در مسابقات جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ به مصاف عربستان سعودی می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال ایران در دومین دیدار خود در مسابقات جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ به مصاف عربستان سعودی می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان لیگ فوتبال ایران از تغییر محل برگزاری دیدار تیم‌های استقلال خوزستان و آلومینیوم اراک خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی داوران قضاوت کننده در دیدارهای هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال بانوان مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اردوی تیم ملی کشتی آزاد از فردا (جمعه) با حضور ۲۵ آزادکار آغاز خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل تیم لیگ برتری وقتی در مورد توانایی خانم‌های داور در اتاق وی‌ای آر صحبت کرد با دردسر رو‌به‌رو شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته وضعیت بازیکنان آرای خود را درباره چهار پرونده لیگ برتری صادر کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قرمز‌های پایتخت در نیم فصل دوم دومین باخت را تجربه کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ستاره ازبکستانی پرسپولیس احتمال دارد مصدومیتش جدی باشد و چند هفته‌ای دور از میادین باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است