ورزشی 09:06 - 14 خرداد 1399

جلسه رئیس فدراسیون کشتی با وزیر ورزش

 گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از  فدراسیون کشتی،  مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان عصر روز گذشته در محل فدراسیون کشتی حضور یافت.

سلطانی فر ابتدا بازدیدی را از خانه های کشتی شهید ابراهیم هادی و شهید مصطفی صدرزاده که به تازگی توسط فدراسیون کشتی مورد بازسازی و نوسازی قرار گرفته است، انجام داد و در جریان امکانات فراهم شده در این خانه های کشتی قرار گرفت.

در ادامه جلسه ای ما بین وزیر ورزش و جوانان و رئیس فدراسیون کشتی برگزار شد و علیرضا دبیر در این نشست ضمن ارائه گزارش کاملی از عملکرد فدراسیون کشتی در سال گذشته، در مورد برنامه های سال جاری فدراسیون و بودجه و امکانات مورد نیاز برای حضور موفق در المپیک پیش رو، گزارش دیگری را نیز ارائه داد.


10558962
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات ۴ وزن پایانی رقابت‌های کشتی آزاد ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی از صبح امروز (جمعه) در شهر ریاض عربستان در حال برگزاری است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو نماینده کشورمان در نخستین مبارزه خود در رقابت‌های جوجیتسو در بازی‌های کشور‌های اسلامی شکست خوردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ستارگان سیمَکان جهرم با پیروزی مقابل تیم بانگکریرک تایلند صمن صعود به مرحله یک چهارم نهایی جواز حضور در مسابقات باشگاه‌های جهان را هم کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آزادکار ۸۶ کیلوگرم کشورمان در مصاف با حریفی از جمهوری آذربایجان در بازی‌های کشور‌های اسلامی شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال و سپاهان در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی امروز به مصاف حریفانی از لیگ دسته اول و دوم می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی «الف» والیبال ساحلی ایران با غلبه بر آمریکا وارد جمع هشت تیم برتر بازی‌های المپیک ناشنوایان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران می‌گوید که با اصرار باشگاه استقلال قبول کردیم که در ورزشگاه تختی میزبان بازی جام حذفی باشیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون شمشیربازی ایران به ناداوری در مسابقات سابر بازی‌های کشور‌های اسلامی واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختر دوومیدانی‌کار ایران در ماده هفتگانه موفق به کسب مدال طلای بازی‌های کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ ریاض شد تا دوومیدانی به دومین طلای خود برسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی امیریان، دونده تیم ملی دوومیدانی ایران در ماده ۸۰۰ متر مدال طلای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی را کسب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است