ورزشی 00:20 - 18 مهر 1398
تیم ملی فوتبال ایران در حالی به مصاف کامبوج می‌رود که حضور زنان ایرانی برای این بازی در ورزشگاه، توجه همگان را جلب کرده است.

ایران- کامبوج؛ یک تقابل خاص!

به گزارش ایسنا، بعد از قرعه‌کشی مرحله انتخابی جام جهانی و هم‌گروهی ایران با بحرین، عراق، کامبوج و هنگ کنگ، اگر به یک هوادار فوتبال می‌گفتید که بازی ایران- کامبوج در ورزشگاه آزادی یکی از مهم‌ترین بازی‌های تاریخ ایران می‌شود احتمالا به شما می‌خندید اما حضور ۵۲ خبرنگار، عکاس، تصویربردار و گزارشگر از ۲۱ رسانه خارجی برای پوشش این مسابقه گواهی بر این مدعاست.

امروز (پنجشنبه) بیش از اینکه نگاه‌ها به چمن سبز آزادی و ستاره‌های سفیدپوش ایران باشند، خیره به صندلی‌های آزادی‌ هستند. هر طرفدار فوتبالی می‌داند که ایران برابر کامبوج احتمالا مشکلی نخواهد داشت و تیم رتبه ۱۶۹ فیفا به تهران آمده که کمتر گل بخورد. اتفاق اصلی امروز روی صندلی‌های ورزشگاهی رقم می‌خورد که درهایش سال‌ها به روی زنان ایرانی بسته بود.

ملی‌پوشان ایران امروز در حضور مردان و زنان باید در دومین دیدار خود برابر کامبوج قرار بگیرند. ایران در گروه C فعلا با ۳ امتیاز در رده دوم و بعد از بحرین ۴ امتیازی قرار دارد. از نکات جالب توجه تیم ملی برای دیدار با کامبوج، دعوت نشدن علیرضا جهانبخش به اردوی این تیم بود. جهانبخشی که این روزها جایی در ترکیب برایتون ندارد و همین مساله موجب شد تا ویلموتس روی اسم او خط بکشد. مجید حسینی، مدافع تیم ملی نیز به دلیل مصدومیت این بازی را از دست داد اما احتمالا به بازی بعدی می‌رسد. البته وریا غفوری هم نامش در لیست جدید تیم ملی دیده نمی‌شود.

ویلموتس برای این مسابقه مهرداد محمدی و محمد محبی را برای اولین بار به تیم ملی بزرگسالان دعوت کرده است. حسین حسینی، دروازه‌بان استقلال نیز جای خودش را به پیام نیازمند از سپاهان داده که در این فصل گلی نخورده است.

کامبوج در اولین مسابقه خود از مرحله انتخابی جام جهانی با تساوی یک بر یک برابر هنگ کنگ متوقف شد. فیلکس دالماس، سرمربی ۳۱ ساله این تیم در نشست خبری پیش از این مسابقه گفت که او و بازیکنانش از رویارویی با ایران هراسی ندارند و می‌خواهند در فوتبال کامبوج انقلاب ایجاد کنند.

این مسابقه امروز (پنجشنبه) از ساعت ۱۷ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. ملی‌پوشان ایران بعد از این مسابقه باید راهی بحرین شوند تا ۲۳ مهر ماه در سومین دیدار خود برابر تیم ملی این کشور قرار بگیرند.

انتهای پیام


10262430
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» داوران بازی‌های هفته دهم فصل جاری لیگ برتر فوتبال مشخص شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام سخنگوی فدراسیون فوتبال سرمربی تیم ملی امید به کارش در این تیم ادامه خواهد داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شادی پریدر، رئیس فدراسیون شطرنج ضمن تشریح عملکرد فدراسیون در سال جاری گفت: آخرین قسط بدهی ایران به فیده، فدراسیون جهانی شطرنج تهیه شده و آماده پرداخت است که در نتیجه بدهی کشور به صفر می‌رسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان دیدار بهرام ساوه‌شمشکی رئیس فدراسیون اسکی و ورزش‌های زمستانی با دکتر سینیچا یاسیچ رئیس آکادمی ورزش بلگراد و ماریا متیک قهرمان اسبق تیم ملی اسکی صربستان، راهکار‌های توسعه همکاری‌های آموزشی و علمی میان دو کشور در حوزه اسکی و ورزش‌های...
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مروز ورزش ایران در بهت و اندوهی عمیق فرو رفته است. صابر کاظمی پس از چند روز مبارزه با عارضه شدید مغزی، دار فانی را وداع گفت؛ خبری که نه فقط جامعه ورزش، بلکه میلیون‌ها ایرانی را در شوک فرو برد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی پوش شایسته هی بال کشورمان با پیروزی ارزشمند ۷ بر ۳ در مقابل حریف بریتانیایی به دیدار نهایی راه پیدا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گروه‌بندی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ انجام شد و ایران حریفان خود را در مرحله گروهی شناخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون بسکتبال می‌گوید مجوز انتقال سینا واحدی به تیم فیلیپینی ربطی به باشگاه نفت ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کشتی‌گیر سرشناس ترکیه‌ای، با پذیرش درخواست تجدیدنظر در دادگاه داوری ورزش (CAS)، محرومیت ۴ ساله خود را به ۱۸ ماه کاهش داد و از اول ژانویه سال ۲۰۲۶ (دی ماه ۱۴۰۴) مجاز به بازگشت به تشک کشتی خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا تیم‌های استقلال و تراکتور ایران را جریمه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است