ورزشی 00:20 - 18 مهر 1398
تیم ملی فوتبال ایران در حالی به مصاف کامبوج می‌رود که حضور زنان ایرانی برای این بازی در ورزشگاه، توجه همگان را جلب کرده است.

ایران- کامبوج؛ یک تقابل خاص!

به گزارش ایسنا، بعد از قرعه‌کشی مرحله انتخابی جام جهانی و هم‌گروهی ایران با بحرین، عراق، کامبوج و هنگ کنگ، اگر به یک هوادار فوتبال می‌گفتید که بازی ایران- کامبوج در ورزشگاه آزادی یکی از مهم‌ترین بازی‌های تاریخ ایران می‌شود احتمالا به شما می‌خندید اما حضور ۵۲ خبرنگار، عکاس، تصویربردار و گزارشگر از ۲۱ رسانه خارجی برای پوشش این مسابقه گواهی بر این مدعاست.

امروز (پنجشنبه) بیش از اینکه نگاه‌ها به چمن سبز آزادی و ستاره‌های سفیدپوش ایران باشند، خیره به صندلی‌های آزادی‌ هستند. هر طرفدار فوتبالی می‌داند که ایران برابر کامبوج احتمالا مشکلی نخواهد داشت و تیم رتبه ۱۶۹ فیفا به تهران آمده که کمتر گل بخورد. اتفاق اصلی امروز روی صندلی‌های ورزشگاهی رقم می‌خورد که درهایش سال‌ها به روی زنان ایرانی بسته بود.

ملی‌پوشان ایران امروز در حضور مردان و زنان باید در دومین دیدار خود برابر کامبوج قرار بگیرند. ایران در گروه C فعلا با ۳ امتیاز در رده دوم و بعد از بحرین ۴ امتیازی قرار دارد. از نکات جالب توجه تیم ملی برای دیدار با کامبوج، دعوت نشدن علیرضا جهانبخش به اردوی این تیم بود. جهانبخشی که این روزها جایی در ترکیب برایتون ندارد و همین مساله موجب شد تا ویلموتس روی اسم او خط بکشد. مجید حسینی، مدافع تیم ملی نیز به دلیل مصدومیت این بازی را از دست داد اما احتمالا به بازی بعدی می‌رسد. البته وریا غفوری هم نامش در لیست جدید تیم ملی دیده نمی‌شود.

ویلموتس برای این مسابقه مهرداد محمدی و محمد محبی را برای اولین بار به تیم ملی بزرگسالان دعوت کرده است. حسین حسینی، دروازه‌بان استقلال نیز جای خودش را به پیام نیازمند از سپاهان داده که در این فصل گلی نخورده است.

کامبوج در اولین مسابقه خود از مرحله انتخابی جام جهانی با تساوی یک بر یک برابر هنگ کنگ متوقف شد. فیلکس دالماس، سرمربی ۳۱ ساله این تیم در نشست خبری پیش از این مسابقه گفت که او و بازیکنانش از رویارویی با ایران هراسی ندارند و می‌خواهند در فوتبال کامبوج انقلاب ایجاد کنند.

این مسابقه امروز (پنجشنبه) از ساعت ۱۷ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود. ملی‌پوشان ایران بعد از این مسابقه باید راهی بحرین شوند تا ۲۳ مهر ماه در سومین دیدار خود برابر تیم ملی این کشور قرار بگیرند.

انتهای پیام


10262430
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ایمان مبعلی و هادی مهدوی کیا به عنوان کادر فنی جدید تیم الفتح امارات معرفی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ستاره جنجالی یونایتد که متهم به کتک زدن پلیس و پیشنهاد رشوه کثیف در یونان است، برای پنجمین بار از حضور در دادگاه گریخت و محاکمه‌اش باز هم به تعویق افتاد!
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی ایتالیایی تیم ملی برزیل در آستانه دیدار‌های دوستانه ماه مارس، تصمیم گرفت روی نام نیمار جونیور قلم قرمز بکشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» زمان انتخابات و اسامی نامزد‌های ریاست فدراسیون کوهنوردی و صعود‌های ورزشی مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس چند بازیکن خود را به علت مصدومیت و محرومیت در بازی با ذوب آهن در اختیار ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گالاتاسرای موفق شد با برتری مقابل یوونتوس در ۲ دیدار رفت و برگشت جواز حضور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که باند بازی در سرخپوشان وجود دارد و برخی از بازیکنان هم کم کاری می‌کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار حساس تیم‌های فوتبال تراکتور و گل گهر سیرجان در هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال امشب برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پاری ژرمن با برتری در ۲ دیدار رفت و برگشت مقابل موناکو راهی مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئال مادرید با پیروزی مقابل بنفیکا جواز حضور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را کسب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است