ورزشی 14:43 - 08 آذر 1400
۱۳ بازیکن تیم بلننسه پرتغال به سویه جدید ویروس کرونا مبتلا شدند.

ابتلای ۱۳ بازیکن بلننسه پرتغال به سویه جدید کرونا

به گزارش ایسنا و به نقل از سرویس مطبوعاتی انستیتو ملی بهداشت پرتغال، ۱۳ بازیکن فوتبال باشگاه بلننسه به سویه جدید کرونا به نام "اومیکرون" مبتلا شده‌اند. 

پیش از این، سازمان جهانی بهداشت (WHO) گفته بود که سویه جدید که در جنوب آفریقا یافت شده است، تعداد زیادی جهش دارد که برخی از آنها نگران کننده هستند.

روز شنبه بلننسه توانست تنها ۹ بازیکن را برای بازی مقابل بنفیکا در اختیار داشته باشد. در نیمه دوم "بلننسه" با مشکل روبرو شد و دروازه‌بانی که در زمین بازی می‌کرد به دلیل مصدومیت روی زمین چمن نشست و نشان داد که قادر به ادامه دیدار نیست. داور مسابقه را زودتر از موعد مقرر متوقف کرد و بلننسه را بازنده اعلام کرد.

بریتانیا، آلمان، ایتالیا، جمهوری چک و هلند کشورهایی هستند که در روز شنبه اعلام کردند مواردی از سویه اومیکرون در آنها مشاهده شده است.

انتهای پیام


11342350
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه الهلال عربستان در فصل نقل و انتقالات تابستانی به دنبال جذب مهاجم اروگوئه‌ای لیورپول است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران هدایت تیم ملی عمان را برعهده گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال استقلال در دیداری دوستانه مقابل الحسین اردن شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه لیورپول پیشنهاد بایرن مونیخ برای جذب لوئیز دیاز مهاجم کلمبیایی خود را رد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان دهه‌های گذشته مردان آهنین سرانجام به قاب شبکه سوم بازگشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه لیورپول برای جذب الکساندر ایساک حاضر شده است مبلغی بالا را به نیوکاسل پیشنهاد کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش بلیت‌های فصل گذشته NBA نشان می‌دهد دیدن بازی‌های لس‌آنجلس لیکرز برای تماشاگرانش بیشتر از دیگر تیم‌ها آب می‌خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان گفت: ورزشگاه تخصصی دوومیدانی آفتاب انقلاب در اختیار پارادوومیدانی قرار گیرد تا بدون هیچ دغدغه‌ای تمریناتشان را برای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی ریاض انجام دهند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال مردان ایران، امروز سه‌شنبه ۲۴ تیرماه، جهت برگزاری اردوی تدارکاتی پیش از آغاز رقابت‌های کاپ آسیا ۲۰۲۵، عازم لبنان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیونل مسی با زدن دو گل دیگر در دیدار با سین‌سیناتی می‌تواند به رکورد بی‌نظیرش در سال ۲۰۱۲ برسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است