استانی 12:08 - 16 اسفند 1399
ایسنا/البرز مدیرکل هواشناسی البرز گفت: طی سه روز آینده آسمان استان صاف تا کمی ابری است.

پیش بینی افزایش دما در البرز



آرش بهاروند احمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: امروز شنبه (16 اسفند) آسمان البرز صاف تا کمی ابری است و در برخی ساعات شاهد وزش باد شدید هستیم.

وی ادامه داد: بررسی نقشه‌های پیش یابی هواشناسی نشان می‌دهد این وضعیت تا سه روز آینده ادامه دارد.

این مسئول توضیح داد: طی سه روز آینده شاهد افزایش محسوس دما در اکثر مناطق استان هستیم به طوریکه میانگین بیشینه دما به 17 و کمینه آن نیز به دو درجه بالای صفر می‌رسد.

مدیرکل هواشناسی البرز گفت: طی 72 ساعت آینده میانگین سرعت وزش باد هم بین 4 تا 8 متر در ثانیه متغیر خواهد بود.

وی افزود: البته طی این مدت در مناطق مرتفع استان شاهد یخبندان و مه صبحگاهی هستیم به همین دلیل از شهروندان درخواست می‌شود هنگام تردد از معابر احتیاط کنند.

انتهای پیام


10979214
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» بابک شهبازی، جاسوس موساد که همکاری اطلاعاتی، جاسوسی و امنیتی با رژیم صهیونیستی داشت و در تبادل اطلاعات با افراد وابسته به این رژیم بود، به دار مجازات آویخته شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است