ورزشی 16:13 - 04 تیر 1401
در مجمع عمومی فدراسیون کشتی زمانی که دست پولادگر به عنوان موافق با یک مصوبه بالا رفت، اعضای مجمع برای او دست زدند.

حاشیه مجمع کشتی| گزارشاتی از تخریب سالن هفتم‌تیر/معاون وزیر تشویق شد!

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مجمع عمومی فدراسیون کشتی امروز برگزار شد که درباره وام ۴۰۰ میلیونی در صندوق رای‌گیری انجام شد.



علیرضا دبیر خطاب به پولادگر معاون وزیر ورزش، گفت: شما که با همه چیز مخالفت کردید حداقل یک بار دست خود را بالا ببرید تا همه بدانند با کشتی دوست هستید.



وقتی در خصوص اموال فدراسیون مانند ماشین صحبت شد تا رای مجمع برای نگه داشتن آنها گرفته شود، پولادگر گفت که ما چیزی ندیدیم. دبیر خطاب‌ به او گفت که شما یک سوم پول می‌دهید، مگر چقدر پول می‌دهید که می‌خواهید ببینید؟



بعد از بالا رفتن دست پولادگر به عنوان موافق اعضای مجمع برای او دست زدند!



دبیر در ادامه گفت: آقای عزیزی رئیس هیات کشتی تهران به من گفته بود ۳ میلیارد سال ۹۲ برای سالن هفتم تیر هزینه کردم که به حراست دادم و اداره کل حقوقی دارد پیگیری می کند. هر کاری کردیم سالن هفتم تیر را نه به اداره کل تهران و نه به شرکت توسعه اجاره نمی‌داد. نمی‌دانم چطور هفتم تیر را نوسازی کرده بودند که هر روز خراب‌تر می‌شد؟ یک میلیارد نقد به او دادم ۲ میلیارد هم گفت هبه. ما امتیاز آنجا را گرفتیم و با اداره کل تهران صورتجلسه کردیم تا به هیات کشتی تهران واگذار شود. حالا وسایل زیادی هم از آنجا خارج شد که حراست در حال پیگیری است.



رئیس فدراسیون کشتی خاطرنشان کرد: امروز ۲ هکتار در آزادی دست ماست که برای کشتی باز هم کم است، زمانی ۱۰۰۰ متر هم نمی دادند. استخر روف گاردن لازم است تا کشتی‌گیر استرس خود را کم کند. وقتی نمی‌گذارید ماساژور به همراه تیم برود من هر طور شده می‌فرستم. من دوران قهرمانی را طی کرده‌ام و شما این دوران را ندیده‌اید.



* براساس گزارشات منتشر شده عملکرد فدراسیون کشتی در سال ۴۰۰ مبلغ ۱۳۱ میلیارد بود که ۳ برابر سال ۹۹ اعلام شده است. از ابتدای سال نیز فدراسیون ۴.۵ میلیارد از وزارت ورزش دریافت کرده است.



* عسگری محمدیان رئیس هیات کشتی مازندران نیز دقایقی صحبت کرد و گفت: بعد از انتخاب من انتقاداتی شد اما آنچه مهم است اینکه من وفاق را در مازندران ایجاد کردم. آقای پولادگر اگر وفاق را به وجود بیاورید کشتی برای ورزش کشور آبروداری خواهد کرد.



وی افزود: آقای پولادگر شما باید این وفاق را ایجاد کنید و دست یاری بدهید.



انتهای پیام/


11604532
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بدون مهاجم چلسی با ۳ گل بارسلونا را در هم کوبید و منچسترسیتی هم از لورکوزن شکست خورد اما یووه پیروز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون ووشو گفت: ورزشکاران ما توانستند مثل  همیشه یک نقطه اتکا محکم برای کاروان ایران در ریاض باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و الوصل امارات در هفته پنجم لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا امشب برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» الهلال با پیروزی پرگل مقابل الشرطه عراق صدرنشین لیگ نخبگان باقی ماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بنفیکا موفق شد میزبانش آژاکس هلند را شکست دهد اما گالاتاسرای در خانه شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال الحسین اردن گفت: تساوی می‌توانست منصفانه‌ترین نتیجه برای بازی امشب باشد، چرا که شاگردانم خیلی‌خوب جنگیدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال سپاهان با برتری برابر الحسین اردن صعود خود به مرحله بعدی را قطعی کرد. آمار این بازی در سایت AFC منتشر شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» آریا یوسفی به‌عنوان بهترین بازیکن تقابل سپاهان ایران و الحسین اردن در هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا ۲ انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال سپاهان با برتری ۲ بر صفر، الحسین اردن را از پیش رو برداشت تا شانس صعود به عنوان تیم اول را داشته باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال الوحده امارات در هفته پنجم لیگ نخبگان برابر السد به پیروزی رسید و با یک بازی بیشتر نسبت به الهلال به صدر جدول رفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است