ورزشی 21:01 - 05 آبان 1400
تیم بسکتبال ذوب‌آهن اصفهان، در هفته چهارم فصل جاری لیگ برتر مقابل نیروی زمینی تهران به پیروزی رسید.

پیروزی تیم بسکتبال ذوب‌آهن با دبل‌دبل‌های سریالی ارسلان

به گزارش ایسنا، در ادامه رقابت‌های هفته چهارم لیگ برتر بسکتبال، امروز (چهارشنبه، ۵ آبان) تیم ذوب‌آهن اصفهان موفق شد در یک بازی راحت و با درخشش ستاره‌هایی چون کاظمی و سهراب‌نژاد، ۸۹ - ۴۴ نیروی زمینی تهران را شکست دهد.

در این دیدار که از گروه الف مسابقات برگزار شد، شاگردان فرازد کوهیان در هر چهار کوارتر از حریف خود سرتر بودند و به ترتیب با نتایج ۲۳-۹، ۲۵-۲۰، ۲۴-۲ و ۱۷-۱۳ کوارترهای اول تا چهارم را با برتری پشت سر گذاشتند.

در پایان این دیدار، ارسلان کاظمی فوروارد و ستاره ملی‌پوش تیم ذوب‌آهن اصفهان با کسب ۱۶ امتیاز، ۱۰ ریباند و ثبت ۴ پاس گل، ضمن ادامه درخشش و دبل‌دبل‌های خود در این فصل، با تاثیرگذاری ۲۶ ستاره زمین شد.

همچنین حامد سهراب‌نژاد سنتر کارکشته تیم ذوب‌آهن اصفهان در این دیدار با کسب ۱۵ امتیاز، ۱۱ ریباند و ثبت یک پاس گل، با تاثیرگذاری ۲۵ دیگر ستاره اصفهانی‌ها در این دیدار نه چندان دشوار بود.

امروز (چهارشنبه) پیش از این دیدار نیز یکی بازی دیگر در همین گروه (گروه الف) برگزار شد که در پایان، شهرداری گرگان مدافع عنوان قهرمانی با نتیجه ۸۲ - ۸۶ مقابل مس کرمان شکست خورد.

انتهای پیام


11291195
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که شب گذشته تیم‌های منچستر‌سیتی، آرسنال و یوونتوس مقابل رقبا به برتری رسیدند، پاری سن ژرمن متوقف شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال می‌گوید که در هفته سیزدهم شاهد این بودیم که بازیکنان باتجربه نقش اساسی در برتری تیم‌های خود داشتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم سابق تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است که فدراسیون فوتبال به نوعی سرخپوشان را خلع سلاح کرده و آنها همیشه میهمان هستند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ملی المپیک ایران گفت: ثریا آقایی افتخار ورزش ایران است و لیاقت سمت جهانی را داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی عضویت ارزشمند ثریا آقایی در کمیته بین‌المللی المپیک را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی ملوان پس از تساوی مقابل استقلال گفت: واقعیت این است که به دنبال سه امتیاز بودیم و بازی بسته انجام ندادیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای کادرفنی تیم‌های ملی ووشو در بخش ساندا و تالو مردان و زنان تا بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی-ناگویا مشخص و معرفی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک گفت: امیدوارم بتوانم نماینده شایسته‌ای برای ورزش ایران و صدای ورزشکاران ایران و جهان باشم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل کمیته ملی المپیک در رابطه با سمت جهانی ثریا آقایی صحبت‌هایی مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال گفت: واقعا ناراحت هستم چرا که مستحق نتیجه بهتری بودیم، امروز نتیجه عادلانه نبود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است