ورزشی 17:21 - 10 تیر 1399

قرارداد مربی اسپانیایی با تیم ملی فوتسال سه ماهه است

حسین شمس در گفتگو با خبرنگار مهر درباره انتخاب محمدرضا حیدریان و خسوس کاندلاس به عنوان مربی و مدیر فنی تیم ملی فوتسال اظهار داشت: حضور حیدریان و کاندلاس در تیم ملی با نظر و پیشنهاد ناظم الشریعه سرمربی تیم ملی صورت گرفت که با این پیشنهاد هم موافقت شد.

وی درباره مشکلات مالی فدراسیون فوتبال و اینکه قرار است چطور پول قرارداد کاندلاس با شرایط ارزی فعلی تأمین شود؟ تصریح کرد: قرارداد خسوس با تیم ملی سه ماهه یعنی از شهریور تا آبان و پایان جام ملت های آسیا است.

عضو کمیته فنی فوتسال خاطرنشان کرد: باید دید درخواست خسوس چقدر خواهد بود. قبول دارم در این اوضاع گرانی دلار و یورو، کار سخت است ولی قرارداد وی سه ماهه است و نظر کادر فنی این است که می تواند به تیم ملی کمک کند.

شمس  تأکید کرد: اگر پیشنهاد خسوس را حدود چهار هزار دلار در نظر بگیریم در مجموع سه ماه چیزی حدود ۲۴۰ میلیون تومان در می آید که مبلغ دور از ذهنی نیست.

وی در خصوص برگزاری تورنمنت فوتسال شیراز هم تأکید کرد: این تورنمنت با حضور تیم های بلاروس، آذربایجان، کویت، عراق، تیم ملی ایران و تیم جوانان کشورمان برگزار می شود. برنامه این تورنمنت مورد تأیید و تصویب قرار گرفت.


10596955
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس با تغییراتی در ترکیب خود به مصاف تیم فوتبال مس رفسنجان می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال با انجام ۴ بازی امروز برگزار می‌شود و پرسپولیس و تراکتور به مصاف حریفان خود می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فهرست اولیه ۲۵ بازیکن تیم ملی فوتسال ایران را برای حضور در رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ به کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) معرفی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مصطفی جوادی و علی عالی‌پور قهرمان هفته دوم لیگ برتر وزنه‌برداری شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی پرسپولیس در نشست خبری پیش از دیدار با مس حاضر شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال خوزستان با برتری ۲ بر صفر مقابل ذوب آهن به رده دهم جدول لیگ برتر فوتبال صعود کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم بسکتبال شهرداری گرگان با پیروزی مقابل نفت زاگرس جنوبی جهرم به صدر جدول لیگ برتر بسکتبال رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازی آلومینیوم اراک و ملوان بندرانزلی در هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال به دلیل نامساعدی هوا لغو شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی نفرات برتر رقابت‌های ۵ وزن نخست مرحله اول انتخابی تیم ملی کشتی آزاد مشخص شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در جدیدترین رنکینگ لیگ‌های برتر آسیا لیگ ایران در رده پنجم قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است