سیاسی 16:57 - 01 بهمن 1400

تولید ۱۰ هزار مگاوات برق در نیروگاه اتمی بوشهر در حال انجام است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، بهروز کمالوندی، سخنگو و معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی ایران در گفتگویی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به روسیه و توسعه همکاری‌های راهبردی دوجانبه در حوزه انرژی هسته‌ای گفت: ارتقا و توسعه همکاری‌های راهبردی هسته‌ای دو کشور یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث روز چهارشنبه رئیسی و پوتین بود و طرفین به بررسی و چگونگی گسترش روابط عالی ایران و روسیه در بخش انرژی هسته‌ای پرداختند.

کمالوندی در ادامه ضمن تشریح فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای و همکاری با کشور روسیه، اظهار کرد: فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای به دو بخش انرژی (energy-related) و غیرانرژی (non-energy-related) تقسیم می‌شود؛ در هر دو زمینه همکاری‌های بین دو کشور خوب پیش می‌رود و ما از رادیو ایزوتوپ‌ها برای تأمین رادیودارو و مقاصد پزشکی، صنعت، کشاورزی و سایر زمینه‌های صلح‌آمیز هسته‌ای استفاده می‌کنیم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ادامه داد: آقای رئیسی و ولادیمیر پوتین در دیدار روز گذشته راه‌کارهای ارتقا و توسعه روابط عالی ایران و روسیه در بخش انرژی هسته‌ای را در کنار دیگر موضوعات مورد بررسی قرار دادند.

وی خاطرنشان کرد: همکاری دو کشور برای احداث واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر در جهت برنامه جمهوری اسلامی ایران برای تولید حداقل ۱۰ هزار مگاوات برق با استفاده از انرژی هسته‌ای در جریان می‌باشد و فرآیند اجرای این پروژه علی‌رغم تأخیر در پرداخت‌های مالی براساس برنامه و تقریبا بدون تأخیر در حال انجام است.

کمالوندی با اشاره به برنامه ایران جهت تولید حداقل ده هزار مگاوات برق هسته‌ای گفت: طرف روسی می‌تواند برای تحقق این امر و تولید ۱۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای در ایران نقشی مهم ایفا نماید، این موضوع توسط رؤسای جمهور دو کشور بررسی می‌شود و انتظار داریم که در آینده نزدیک برای اجرای پروژه‌های جدید در ایران، گروه‌های فنی ایران و روسیه همکاری‌های لازم را شروع و تبادل اطلاعات داشته باشند.

کمالوندی افزود: هر یک از پروژه‌های نیروگاه‌های اتمی به تنهایی دارای ۵ میلیارد دلار ارزش می‌باشد و بدین ترتیب همکاری در این حوزه بخش مهمی از روابط اقتصادی دو کشور را در بر می‌گیرد.

معاون سازمان انرژی اتمی ضمن اشاره به فعالیت و بهره‌برداری از نیروگاه هزار مگاواتی بوشهر، تصریح کرد: عملیات تعمیر، نگهداری و بهره‌برداری از نیروگاه بوشهر توسط متخصصین و مهندسین ایرانی انجام می‌شود و هم‌اکنون دو واحد جدید هر یک با ظرفیت هزار مگاوات در نیروگاه اتمی بوشهر در حال ساخت است.


11420209
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به رئیس پارلمان بورکینافاسو نوشت: مجالس دو کشور می‌توانند نقشی برجسته در گسترش مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایفا کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ترامپ درباره ملت و نظام ایران هذیان‌های روان پریشانه می‌گوید و ملت ایران را نشناخته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای شورای‌عالی انقلاب فرهنگی پس از بررسی کارشناسی گزارش و بسته سیاستی ستاد تعلیم و تربیت با محوریت عدالت آموزشی و تقویت مدارس عادی دولتی، مصوب کردند این بسته جهت نهایی‌سازی و اجرا به شورای‌عالی آموزش و پرورش ارسال شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، اصلاح موادی از لایحه «اصلاح بند الف ماده ۵۸ قانون بانک مرکزی» را مورد بررسی قرار داد و حذف چهار صفر از پول ملی را مغایر سیاست‌های کلی ندانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور بر آمادگی و حمایت کامل دولت چهاردهم از فعالیت‌های پژوهشگاه فضایی ایران به ویژه در طراحی و ساخت «ماهواره زهره» تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: طرح بورسیه دانشجویان در مقاطع و رشته‌های مختلف را با تمرکز بر آموزش‌های تخصصی و مهارت‌افزایی ادامه خواهیم داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم پناه گفت: نظرسنجی ملی ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی، تصویری واقع‌بینانه از تجربه مردم در برخورد با نهاد‌های دولتی ارائه می‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: اجرای عدالت نیازمند همکاری، همدلی، باور و اعتقاد است و افراد نباید تحت تأثیر هوای نفس یا منیت شخصی از مسیر صحیح عدل منحرف شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: امروز لزوم حضور فعال و هدفمند در فضای مجازی، به عنوان یک امر الزام‌آور، برای مقابله با برنامه‌ها و توطئه‌های دشمنان، برهمگان روشن شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های افسری ارتش برای کادر افسری نیرو‌های زمینی، پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص)، هوایی، دریایی و سازمان‌های تابعه خود دانشجو می‌پذیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است