استانی 22:17 - 26 دی 1400

مدارس ۸ شهرستان در کردستان فردا تعطیل است

به گزارش خبرگزاری مهر، اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به دلیل بارش برف، لغزندگی معابر، برودت هوا، مشکلات تردد و پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر تداوم بارش در سطح استان با توجه به هماهنگی صورت گرفته با فرمانداران شهرستان‌ها فردا دوشنبه ۲۷ دیماه مدارس تعدادی از شهرستان‌ها و مناطق استان به شرح زیر تعطیل و آموزش دانش آموزان به صورت غیر حضوری و از طریق فضای مجازی و شبکه شاد انجام می‌شود.

تمامی مدارس دوره‌های تحصیلی سطح شهر و روستا در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در شهرستان‌های سقز، بانه و منطقه زیویه تعطیل است.

تمامی مدارس دوره‌های تحصیلی سطح شهر و روستا در نوبت صبح در شهرستان‌های سنندج، مریوان، کامیاران، سروآباد و دیواندره و مناطق موچش و گرانی نیز فردا تعطیل است.

در شهرستان بیجار نیز کلیه مدارس سه مقطع تحصیلی روستایی و مدارس ابتدایی و مراکز پیش دبستانی سطح شهر در نوبت صبح تعطیل است.

لازم به ذکر است، مدارسی که امتحانات نهایی دارند، شامل تعطیلی نمی‌باشند و این امتحانات مطابق برنامه برگزار خواهد شد.

در ضمن امتحانات داخلی دانش آموزان به زمان دیگری موکول می‌شود.


11413043
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است