به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، منطقه مازندران، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دکتر محمدآزادبخت، با بیان اینکه 1379 واحد صنفی در مازندران وجود دارد، گفت: به استناد آمار آزمایشگاه کنترل مواد غذایی استان در سال گذشته، 27.2 درصد محصولات خوراکی و آشامیدنی از نظر رنگ مصنوعی غیر منطبق بودند.
وی، افزود: در ایران استفاده از رنگهایی در صنایع غذایی ممکن است که از معیارهای ملی و ضوابط جاری وزارت بهداشت تبعیت کرده و سلامت و غلظت آنها تایید شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، با بیان اینکه مصرف رنگ دارای پروانههای ساخت معتبر، با حضور مسئول فنی در صورت تعریف در فرمالاسیون مجاز است، اظهار کرد: شرکت تولید کننده رنگ نیز موظف است این محصولات را با برچسب هایی که محتوی اجزاء تشکیل دهنده، طریق مصرف صحیح، دوز مصرفی و مقادیر قابل قبول است، عرضه کند.
آزادبخت، ادامه داد: رنگهای مورد استفاده در صنایع غذایی به رنگهای طبیعی، مشابه طبیعی و مصنوعی تقسیم میشود.
وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی جاوی رنگهای مصنوعی در کودکان بالاتر از سه سال باعث پیش فعالی و ناراحتیهای گوارشی و پوستی میشود، خاطرنشان کرد: از رنگهای مصنوعی در تولید نوشابه، پنیر، محصولات کنسروی، سسها، ژلهها و مربا، ترشیها و.. استفاده میشود.
انتهای پیام
3516014