ورزشی 16:27 - 22 تیر 1399

طارمی به خاطر کی‌روش به ریوآوه آمد/یک «الماس»ایرانی در راه پرتغال

به گزارش خبرنگار مهر و به نقل از روزنامه «ابولا» پرتغال، مهدی طارمی در حال حاضر مرد اول تیم ریوآوه است. او در ۳۴ بازی، ۱۷ گل به ثمر رسانده است که ۱۴ گل در لیگ برتر بوده است و آینده اش هدف تیم های مختلفی است. در میان تیم های بزرگ پرتغال، اسپورتینگ تنها تیمی بود که مذاکرات را تا سطح بالا رساند - هوگو ویانا و آندرش ویاش بواش بعضی شرایط را مورد بررسی قرار دادند- اما کاهش قدرت اقتصادی برای بستن این پرونده اهمیتی ندارد چرا که هنوز علاقه مندانی برای طارمی وجود دارد: بادها از طرف روسیه، ایتالیا، آلمان - در این مورد تیم وردربرمن- و فرانسه - مثل تیم های نانت و سنت اتین- می وزد. 

طارمی در حال حاضر گلزن غیر قابل اجتناب ریوآوه است. اگرچه بنفیکا و پورتو همچنان این بازیکن را زیر نظر دارند، علیرضا نیکومنش مدیر برنامه این بازیکن به دنبال نهایی کردن سریع این نقل و انتقال است تا بعضی از سر و صداهای مرتبط به واسطه «نتو» بازیکن سابق گیل وینسنت  که هیچ مشروعیتی برای صحبت درباره آینده بازیکن ایرانی ندارد، به پایان برسد.

نیکومنش در این خصوص گفت: نتو مدیر برنامه طارمی نیست. او کسی است که به ما برای برقراری ارتباط با ریوآوه کمک کرد در حالی که من قادر به سفر به پرتغال نبودم. این شایسته احترام است. چیز بیشتری نیست.

وی افزود: باشگاه های بزرگی از روسیه، فرانسه، آلمان و پرتغال در نقل و انتقالات زمستانی برای جذب طارمی تلاش کردند. شما می توانید به هر یک از سه تیم بزرگ (پرتغال) بروید. سهم بازیکن از نقل و انتقالات ۴۵ درصد است اما باید به آرزوهای ریوآوه هم احترام گذاشت. 

نیکومنش با اشاره به دلایل حضور طارمی در لیگ پرتغال تاکید کرد: او ترجیح داد برای کارلوس کی روش، برای کارلوس کاروالهال (سرمربی ریوآوه) اینجا بازی کند. او از انتخابش خوشحال و راضی است. طارمی سطح لیگ پرتغال را می پسندد. سازگاری او با فوتبال پرتغال زودتر و آسانتر از چیزی بود که فکرش را می کردم. او قدردان میزبانی پرتغالی ها و شرایط آب و هوایی است و می داند که پرتغال یک قدم بزرگ به سمت فوتبال اروپا است. حالا باید منتظر بمانیم و ببینیم قدم بعدی چیست.

روزنامه ابولا در بخش پایانی گزارش و مصاحبه خود آورده است: «نیکومنش الماس ایرانی دیگری را در آستین دارد؛ علی علیپور ۲۴ ساله گلزن پرسپولیس که می تواند فصل بعد در پرتغال باشد. ویتوریا گیمارش و ریوآوه ممکن است به جذب این بازیکن ورود کنند.»

این مدیر برنامه گفت:  آنها به زودی بیشتر درباره او (علیپور) می شنوند. طارمی به یک مرجع تبدیل شده است و حالا تعداد زیادی از بازیکنان ایرانی می خواهند در پرتغال بازی کنند. 


10615367
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شجاع خلیل زاده مدافع ملی پوش تراکتور به خاطر استوری جنجالی‌اش از مردم عذرخواهی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا بیرانوند دروازه بان ملی پوش تراکتور راهکاری برای سربازی نرفتن در نظر گرفته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جلال الدین ماشاریپوف از پیشنهاد تیم‌های استقلال و پرسپولیس به ایگور سرگیف ستاره ازبکستانی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال ایران با تغییراتی در ترکیب خود به مصاف تیم فوتبال ازبکستان در فینال تورنمنت العین امارات می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نیما عالمیان ملی‌پوش تنیس روی میز کشورمان، در مرحله دوم مقدماتی، استار کانتندر مسقط، موفق شد حریف لهستانی خود را شکست دهد و راهی مرحله سوم شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال مصر با پیروزی مقابل کیپ‌ورد در ضربات پنالتی، عنوان سوم تورنمنت چهارجانبه العین امارات را به خود اختصاص داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان کشورمان روز‌های ۲۹ و ۳۰ آبان ماه به مصاف حریفان خود می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات کشتی ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی از صبح فردا در شهر ریاض عربستان و با برگزاری مسابقات ۴ وزن نخست کشتی فرنگی آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون تکواندو با ابراز رضایت از عملکرد تیم اعزامی به بازی‌های کشور‌های اسلامی تاکید کرد سرمایه گذاری روی جوان‌ها ادامه خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی بسکتبال ۳ نفره زنان ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی مقابل مصر پیروز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است