ورزشی 22:25 - 23 تیر 1399
خبرگزاری ایسنا

افاضلی استعفا داد

هومن افاضلی با انتشار یک بیانیه استعفای خود را از سرمربیگری تیم فوتبال پارس جنوبی جم اعلام کرد.

افاضلی استعفا داد

به گزارش ایسنا، پس از انتشار آرای کمیته انضباطی و اعلام تکرار بازی پارس جنوبی جم و استقلال تهران ، هومن افاضلی خطاب به مردم جم بیانیه‌ای صادر کرد و استعفای خود را اعلام کرد. متن این بیانیه به شرح زیر است:

“ بسمه تعالی

مردم نجیب ،سربلند و عزیز جم

همانگونه که شاهد بودید در طی هفت ماه گذشته پس از چندین ماه تلاش شبانه روزی در سخت ترین شرایط ممکن در جهت اعتلای نام باشگاه پارس جنوبی جم و صد البته تلاش برای حفظ تیم در لیگ برتر که تنها دلخوشی مردم آن شهر و هواداران این تیم است از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکردم .

در طی این مدت اگر چه حمایت معنوی شما همواره انگیزه کادر فنی و بازیکنان با شرف و باغیرت تیم در این راه بود اما حمایت‌های لازم از سوی مسوولان صورت نگرفت و تنها وعده‌هایی داده شد که به آن عمل نشد.

اکنون به عرض شما مردم نجیب جمی می‌رسانم که علی رغم قول‌ها و وعده‌های متعدد اتفاق خاصی برای تغییر شرایط تیم به‌ وجود نیامده و حتی برگشت مهندس رضاییان که امید اتفاقات بهتری را می‌داد نیز علی رغم تلاش ایشان هنوز راه به جایی نبرده است و نشان دهنده سوء استفاده برخی از اعتبار ایشان است.   

در طی این مدت تلاش زیادی کردم تا به دلیل نبود هیات مدیره و مدیرعامل خلاء وجودی این بی سامانی را به کمک دوست خوب و زحمتکشم ایوب چراغی برعهده بگیریم و به همین دلیل فشار زیادی از نظر جسمی و روحی تحمل کردم. نمونه آن را می توان در مورد بازی با استقلال مشاهده کرد که شاهد انواع و اقسام توهین ها از طرف هواداران و پیشکسوتان استقلال به خودم و خانواده ام بودم اما هیچ حمایتی از من صورت نگرفت. خداوند را گواه می‌گیرم که برای احقاق حق تیم پارس و هواداران عزیز تیم از هیچ کوششی فروگذاری نکردم و از حق خودم و خانواده گذشتم.

اکنون اینگونه به‌نظر می‌رسد که بنای هیچ حمایتی وجود ندارد و رای ناعادلانه و فرمایشی کمیته انضباطی نیز تاییدی بر مطالب فوق الذکر است حضور اینجانب درمقام سرمربی تیم  بیش از این سودمند نیست.  بنابراین مراتب قطع  همکاری و استعفای خود را اعلام می‌دارم.

امیدوارم از این به بعد مسوولان با نبود بنده چتر حمایتی خویش را بر روی این تیم دوست داشتنی بگسترانند.

دوستدار شما

هومن افاضلی”

انتهای پیام


10617428
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال بایرن مونیخ به مرحله نبمه نهایی جام حذفی آلمان راه یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رسانه رسمی باشگاه نساجی از انتخاب رضا عنایتی به‌عنوان سرمربی تیم فوتبال این باشگاه خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال هفت نفره ایران از سوی فدراسیون جهانی این رشته با یک سال محرومیت مواجه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی داوران بازی‌های هفته بیست و یکم لیگ برتر اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال منچسترسیتی و لیورپول موفق شدند مقابل حریفان خود به برتری دست یابند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وضعیت بازیکن خارجی پرسپولیس برای بازی‌های بعدی هنوز مشخص نشده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس داوری می گوید که خطای زکی پور بر روی بازیکن الاهلی پنالتی بود، اما سپاهانی‌ها در این صحنه شانس آوردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت سپاهان می‌گوید که شاکله طلایی پوشان بعد از اخراج نورافکن از هم پاشیده شد و الاهلی به گل تساوی رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال سپاهان می‌گوید اخراج امید نورافکن نظم تیمی آنها را به هم ریخته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و الاهلی دوحه در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است