ورزشی 21:30 - 25 تیر 1399

حضورکفاشیان در فوتبال موضوع داخلی فدراسیون است/خطری تهدید نمی کند

به گزارش خبرگزاری مهر،  سید کاظم دلخوش عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی توضیح  داد که براساس اساسنامه فدراسیون فوتبال هیچ یک از مسئولان وزارت ورزش و جوانان نمی توانند  در  حوزه های مدیریتی فدراسیون های ورزشی به ویژه فدراسیون فوتبال مداخله کنند.

وی با اشاره به تغییراتی که خود کارشناسان ورزش   در اساسنامه ایجاد  کرده اند، بیان کرد: با توجه به آن تغییرات، به دلیل حساسیت‌های فیفا مبنی بر مداخله دولت در امور داخلی فدراسیون فوتبال به ویژه حوزه های مدیریتی،   وزارت ورزش و جوانان براساس قانون  نمی‌تواند در بحث مدیریتی و عزل و نصب‌ها دخالت کند.

دلخوش توضیح داد : عدم عضویت وزیر یا معاون وزیر در مجامع یکی از مواردی بود که توسط فیفا در خصوص  اساسنامه فوتبال ایران مورد تاکید قرار گرفت که شخص سلطانی فر  به خاطر مصالح فوتبال دستور  تغییرات مورد نظر  را در اساسنامه صادر کرد. این دیدگاه ملی است  بنابراین  با این نگرش وزیر هرگز  مصالح کشور را به خطر نخواهد  انداخت.

نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص حواشی ایجاد شده مبنی بر به کار گیری دوباره کفاشیان و اعمال نظر وزیر ورزش و جوانان در این ارتباط گفت:کمیته اخلاق فدراسیون به دلایلی  محرومیتهایی را  برای کفاشیان  نایب رئیس اول فدراسیون  اعمال کرده بود، سپس کمیته استیناف همان فدراسیون، محرومیت را تقلیل داد، برهمین اساس  بازگشت یا عدم بازگشت وی یک موضوع داخلی محسوب می شود و من گمان نمی کنم سلطانی فر به عنوان عالی ترین مقام وزارت ورزش و جوانان  با علم به حساسیتهای فیفا بخواهد آسیبی به مجموعه ای که مرتبط با این وزارتخانه است  وارد کند.

وی ادامه داد: سلطانی فر مدیری با تجربه در امور مدیریتی و اجرایی است بنابراین از  هرگونه موضع گیری  که به ضرر ورزش یا فوتبال باشد ممانعت خواهد کرد.


10620964
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ملی المپیک ایران گفت: ثریا آقایی افتخار ورزش ایران است و لیاقت سمت جهانی را داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان در پیامی عضویت ارزشمند ثریا آقایی در کمیته بین‌المللی المپیک را تبریک گفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی ملوان پس از تساوی مقابل استقلال گفت: واقعیت این است که به دنبال سه امتیاز بودیم و بازی بسته انجام ندادیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای کادرفنی تیم‌های ملی ووشو در بخش ساندا و تالو مردان و زنان تا بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی-ناگویا مشخص و معرفی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون ورزشکاران کمیته بین المللی المپیک گفت: امیدوارم بتوانم نماینده شایسته‌ای برای ورزش ایران و صدای ورزشکاران ایران و جهان باشم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل کمیته ملی المپیک در رابطه با سمت جهانی ثریا آقایی صحبت‌هایی مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی استقلال گفت: واقعا ناراحت هستم چرا که مستحق نتیجه بهتری بودیم، امروز نتیجه عادلانه نبود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: سه امتیاز خیلی مهم را در مقابل آلومینیوم کسب کردیم و فکر می‌کنم این بازی، یکی از بهترین بازی‌هایی بود که سپاهان انجام داده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار مس رفسنجان و فولاد خوزستان در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استقلال با تساوی ملوان در رده سوم جدول لیگ برتر فوتبال قرار گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است