ورزشی 21:30 - 25 تیر 1399

حضورکفاشیان در فوتبال موضوع داخلی فدراسیون است/خطری تهدید نمی کند

به گزارش خبرگزاری مهر،  سید کاظم دلخوش عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی توضیح  داد که براساس اساسنامه فدراسیون فوتبال هیچ یک از مسئولان وزارت ورزش و جوانان نمی توانند  در  حوزه های مدیریتی فدراسیون های ورزشی به ویژه فدراسیون فوتبال مداخله کنند.

وی با اشاره به تغییراتی که خود کارشناسان ورزش   در اساسنامه ایجاد  کرده اند، بیان کرد: با توجه به آن تغییرات، به دلیل حساسیت‌های فیفا مبنی بر مداخله دولت در امور داخلی فدراسیون فوتبال به ویژه حوزه های مدیریتی،   وزارت ورزش و جوانان براساس قانون  نمی‌تواند در بحث مدیریتی و عزل و نصب‌ها دخالت کند.

دلخوش توضیح داد : عدم عضویت وزیر یا معاون وزیر در مجامع یکی از مواردی بود که توسط فیفا در خصوص  اساسنامه فوتبال ایران مورد تاکید قرار گرفت که شخص سلطانی فر  به خاطر مصالح فوتبال دستور  تغییرات مورد نظر  را در اساسنامه صادر کرد. این دیدگاه ملی است  بنابراین  با این نگرش وزیر هرگز  مصالح کشور را به خطر نخواهد  انداخت.

نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص حواشی ایجاد شده مبنی بر به کار گیری دوباره کفاشیان و اعمال نظر وزیر ورزش و جوانان در این ارتباط گفت:کمیته اخلاق فدراسیون به دلایلی  محرومیتهایی را  برای کفاشیان  نایب رئیس اول فدراسیون  اعمال کرده بود، سپس کمیته استیناف همان فدراسیون، محرومیت را تقلیل داد، برهمین اساس  بازگشت یا عدم بازگشت وی یک موضوع داخلی محسوب می شود و من گمان نمی کنم سلطانی فر به عنوان عالی ترین مقام وزارت ورزش و جوانان  با علم به حساسیتهای فیفا بخواهد آسیبی به مجموعه ای که مرتبط با این وزارتخانه است  وارد کند.

وی ادامه داد: سلطانی فر مدیری با تجربه در امور مدیریتی و اجرایی است بنابراین از  هرگونه موضع گیری  که به ضرر ورزش یا فوتبال باشد ممانعت خواهد کرد.


10620964
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جالوروسی این فرصت را داشت تا با پیروزی مقابل کالیاری، هم‌امتیاز اینتر صدرنشین شود، اما این اتفاق رخ نداد و تیم گاسپرینی مقابل کالیاری شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ۲۶ بازیکن امروز یکشنبه ۱۶ آذر در اردوی تیم فوتبال جوانان حضور یافتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال کشورمان در رابطه با قرعه تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ صحبت‌هایی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هانیه رستمیان که برای چهارمین‌بار در فینال جام‌های جهانی تیراندازی شرکت کرده در تپانچه ۲۵ متر دهم شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کنفدراسیون فوتبال آسیا از حضور هشت داور ایرانی در سی و سومین دوره بازی‌های المپیک جنوب شرق آسیا خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» حسین نصیری‌نژاد داور بین‌المللی ایران برای دومین بار به عنوان رئیس کمیته داوران کنفدراسیون تیراندازی با کمان آسیا انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» چرخه انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی برای قهرمانی آسیا، قهرمانی ۲۰۲۶ جهان، زیر ۲۳ سال جهان و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بخش رسانه‌ای باشگاه استقلال در فضای مجازی شایعه اخراج رامین رضاییان را تکذیب کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس به علی علیپور پیشنهاد تمدید قرارداد برای فصل آینده را ارائه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» به دعوت دانشگاه شهید بهشتی و به مناسبت روز دانشجو، دبیرکل کمیته ملی المپیک با دانشجویان دانشکده علوم ورزش و تندرستی دانشگاه شهید بهشتی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است