ورزشی 17:07 - 06 آبان 1400
سرمربی تیم امید بعد از برد لبنان چه گفت؟
سرمربی تیم ملی فوتبال امید بعد از شکست لبنان گفت که تیمش به دنبال شکست دادن تاجیکستان است.

خط و نشان کشیدن مهدوی‌کیا برای تیم میزبان

به گزارش ایسنا، مهدی مهدوی کیا، سرمربی تیم ملی فوتبال امید بعد از برتری دو بر صفر تیمش مقابل لبنان در مسابقات مقدماتی آسیا گفت: فکر می‌کنم خیلی خوب بازی کردیم و از ابتدا بازی را خوب شروع کردیم و در یک ربع اول می‌توانستیم سه گل بزنیم. طبق پیش بینی در یک ربع اول به گل رسیدیم. بعد از آن بازی را خیلی خوب اداره کردیم. به دنبال زدن گل دوم در نیمه دوم بودیم که باز پنالتی خراب کردیم و در نهایت به گل دوم رسیدیم. هدف ما سه امتیاز بود که به این هدف رسیدیم.

سرمربی تیم ملی امید درباره عملکرد تیمش گفت: از تیمم راضی هستم. خیلی خوب بازی کردیم. هر دو نیمه بازی را کنترل کردیم. بیشتر بازی در اختیار ما بود. بازی خوبی انجام دادیم و مالکیت توپ خوبی داشتیم. در نهایت هدف ما سه امتیاز بود که به آن رسیدیم.

وی درباره آخرین بازی تیمش با تاجیکستان اظهار کرد: فکر می‌کنم بازی خیلی خوبی خواهد شد چون تاجیکستان تیم خوبی است. حتما به دنبال شکست دادن تاجیکستان هستیم. فکر می‌کنم بازی خوبی خواهد شد چون تاجیکستان بازیکنان خوبی دارد. امیدواریم آن بازی را هم ببریم.

تیم ملی فوتبال امید ایران در دومین دیدار از مرحله مقدماتی قهرمانی آسیا با نتیجه ۲ بر صفر لبنان را شکست داد و به صدرنشینی خود در گروه B آسیا ادامه داد.

شاگردان مهدی مهدوی‌کیا با این پیروزی، بعد از انجام دو بازی ۶ امتیازی شدند و در آستانه صعود به مرحله بعد مسابقات قرار گرفتند.

تیم ملی در بازی نخست نپال را با ۴ گل شکست داده بود. این تیم در سومین و آخرین دیدار خود در مرحله مقدماتی قهرمانی آسیا با تاجیکستان، میزبان این گروه دیدار خواهد کرد که روز یک شنبه نهم آبان در ورزشگاه شهر دوشنبه برگزار می‌شود.

این مسابقات در ۱۱ گروه برگزار می‌شود که ۱۱ تیم صدرنشین به همراه «۴ تیم برتر دوم» به همراه ازبکستان (میزبان) در خرداد ۱۴۰۱ در مسابقات نهایی شرکت خواهند کرد.

برنامه بازی‌های باقی مانده تیم ملی امید به این شرح است:

یک‌شنبه ۹ آبان

لبنان- نپال/ ساعت ۱۶ به وقت محلی (۱۴:۳۰ به وقت تهران) - استادیوم دوشنبه

ایران- تاجیکستان/ ساعت ۱۹ به وقت محلی (۱۷:۳۰ به وقت تهران) – استادیوم دوشنبه

انتهای پیام


11292218
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شیما صفایی، مهشید اشتری و بنیامین فرجی با درخشش در مرحله یک شانزدهم نهایی مسابقات فیدر تنیس روی میز کاپادوکیا موفق شدند به مرحله یک هشتم نهایی این رقابت‌ها صعود کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال هوادار با برتری در هفته چهارم لیگ دسته اول، صدرنشین این مسابقات باقی ماند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دروازه‌بان اسپانیایی تیم فوتبال استقلال در تمرین امروز پنج‌شنبه آبی‌ها حضور یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی پتانک ایران متشکل از سه ورزشکار زن و مرد، فردا جمعه کار خود را در رقابت‌های جهانی رُم آغاز می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فرنگی کار کشورمان از انگیزه بالایش برای پیروزی در فینال رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمان جهان خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عرشیا به‌نژاد در رتبه دوم بهترین پاسور مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان مردان قرار گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با پایان مرحله مقدماتی رقابت‌های والیبال قهرمانی جهان که به میزبانی فیلیپین در حال برگزاری است، چهره ۱۶ تیم حاضر در مرحله یک هشتم نهایی با حذف تیم مدعی و پرافتخار برزیل شناخته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی زیر ۱۶ سال دختران ایران با کسب پیروزی مقابل هنگ‌کنگ در مرحله نیمه‌نهایی، به فینال کاپ آسیا ۲۰۲۵ مالزی صعود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان از اختصاص ۲ هزار متر زمین و کمک ۱۰۰ میلیارد تومانی به فدراسیون شمشیربازی خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله مقدماتی مسابقات والیبال قهرمانی مردان جهان ۲۰۲۵ با پیروزی صربستان، فنلاند، تونس، بلژیک، ایران، آرژانتین، جمهوری چک و ایتالیا به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است