ورزشی 19:22 - 11 آذر 1399
مدیرعامل پیکان می‌گوید که اقدام باشگاه تراکتور برای مذاکره با تارتار در کشورهای حاشیه خلیج فارس دیده می‌شود.

انتقاد محمدی از مذاکره تراکتوری‌ها با تارتار

به گزارش ایسنا، اکبر محمدی، مدیرعامل پیکان پس از تساوی تیمش مقابل استقلال در چارچوب هفته چهارم لیگ برتر اظهار کرد: به بازیکنان و اعضای کادر فنی خسته‌ نباشید می‌گویم و از زحمات پرسنل باشگاه تشکر می‌کنم. ما این هفته در مدت کوتاهی دو بازی سنگین داشتیم. در بازی قبل یک امتیاز خارج از خانه مقابل ذوب‌آهن گرفتیم و مقابل تیم بزرگ استقلال هم یک امتیاز کسب کردیم. استقلال همیشه بزرگ است. بازیکنان استقلال به لحاظ مالی فاصله زیادی با بازیکنان ما دارند و هزینه یک بازیکن آن‌ها اندازه کل بودجه تیم ماست. البته من به اسم این بازیکن اشاره نمی‌کنم.

او افزود: ما امسال با جوانان‌مان به دنبال بزرگی هستیم و به امید خدا در پایان فصل نتیجه خوبی بگیریم. به دنبال بهبود شرایط تیم والیبال‌مان هم هستیم و به آن هم سر و سامان می‌دهیم.

مدیرعامل پیکان درباره کیفیت زمین شهدای شهر قدس گفت: بعد از بارندگی‌های هفته اخیر باید از زحمات مدیران ورزشگاه شهر قدس تشکر کرد چون در این کیفیت آب‌وهوایی، شرایط زمین خوب بود. همه دیدند که ما سبک بازی‌مان را مبتنی بر بازیکنان‌مان انتخاب کردیم.

محمدی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا حواشی تارتار در پیکان و جدایی احتمالی این مربی از مجموعه این تیم به پایان رسیده است؟ بیان کرد: به هر حال این حاشیه در متن ورزش وجود دارد. نتیجه در فوتبال تعیین‌کننده است و تا حدودی مدیران را زیر فشار می‌رود به همین دلیل مدیران مجبور می‌شوند برای خروج از فشار به دنبال مربیان دیگر بروند. من به مدیران توصیه می‌کنم که برای این کار به دنبال مربیان خارج از گود باشند. مربیانی که کار دارند تعهد دارند و برای مذاکره با آن‌ها باید به سراغ باشگاه‌هایشان بیایند.

او درباره مذاکره تراکتور با تارتار گفت: این اقدامات در کشورهای حاشیه خلیج فارس وجود دارد و در این شرایط کرونا باید به مربیان هر تیمی ۱۰ هفته فرصت داده شود. امیدوارم تراکتور مسیر خودش را پیدا کند.

انتهای پیام


10836725
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا عربستان میزبان دور نهایی لیگ نخبگان آسیا خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با عملکرد تیم فوتبال استقلال تهران در فصل جاری صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی باشگاه پرسپولیس در مورد انتشار لیست ورودی و خروجی سرخپوشان واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام سازمان لیگ، تیم فوتبال شمس آذر، میزبان تراکتور در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی محرومان هفته پانزدهم لیگ برتر باشگاه‌های کشور فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، شکایت باشگاه تراکتور تبریز را رد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین جلسه شورای عالی مبارزه با دوپینگ در حالی برگزار شد که مسئولان نادو از رفع تمامی موارد عدم تطبیق با کد آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ خبر دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال پاسخ استعلام خود برای ثبت قرارداد بازیکن خارجی خود را دریافت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین دوره مسابقات فلوربال سه به سه قهرمانی کشور به میزبانی هیات انجمن‌های ورزشی استان خراسان رضوی و در مشهد برگزار می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های استقلال و پرسپولیس هر کدام یک سهمیه در تیم اعزامی به رقابت‌های جام ملت‌ها دارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است