ورزشی 21:01 - 22 آبان 1398
تیم ملی کبدی جوانان ایران به سومین برد پیاپی خود در رقابت‌های قهرمانی جهان در کیش دست یافت.

سومین پیروزی ایران در رقابت‌های کبدی جوانان جهان

به گزارش ایسنا، تیم ملی کبدی جوانان ایران در سومین و آخرین دیدار مرحله گروهی رقابت‌های قهرمانی جهان در کیش برابر مالزی با نتیجه ۷۰ بر ۲۹ به برتری رسید.

پیش از این چهار دیدار برگزار شد که در اولین دیدار روز سوم این رقابت‌ها چین تایپه با نتیجه ٧١-٣٣ موفق به برد افغانستان شد.

در دومین دیدار تایلند با نتیجه ٥٨-١٥ از سد ترکمنستان گذشت. سومین دیدار هم با برتری پاکستان برابر آذربایجان با نتیجه ٥٢-٣٨ پایان یافت.

همچنین در دیدار چهارم سریلانکا با نتیجه ٤٥-٢٤ برابر عراق به پیروزی رسید.

در ادامه این رقابت‌ها، ایران فردا در مرحله یک چهارم نهایی ساعت ١٠ صبح به مصاف چین تایپه خواهد رفت.

برنامه رقابت‌های کبدی جوانان در یک چهارم نهایی بدین شرح است:

کنیا- دانمارک ٩:٠٠

ایران- چین تایپه ١٠:٠٠

پاکستان- سریلانکا ١١:٠٠

بنگلادش- تایلند ١٢:٠٠

ملی‌پوشان کبدی پیش از این در دیدار اول و دوم برابر تایلند و ترکمنستان به پیروزی رسیدند.

رقابت‌های کبدی جوانان جهان از ٢٩ آبان در جزیره کیش آغاز شد و تا ٢٥ آبان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام


10293093
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی (BT50) با قهرمانی بنده‌نژاد و جوینده بسته شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ایگور سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان برای انجام تست‌های پزشکی روز یکشنبه به تهران می‌آید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور مدیرعامل پرسپولیس می‌گوید که من فکر می‌کنم نتیجه قابل قبولی در نیم فصل اول به دست آمد اگر چه بهتر از این می‌توانست باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گیلهرم بیسولی مهاجم ۲۷ ساله باشگاه بوریرام تایلند یکی از گزینه‌های اوسمار برای تقویت خط حمله پرسپولیس بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بازیکن لژیونر فوتبال کشورمان پیشنهاد باشگاه تراکتور برای پوشیدن پیراهن این تیم در نیم فصل دوم لیگ برتر فوتبال را رد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال سپاهان با ۳۰ امتیاز توانست قهرمان نیم فصل اول لیگ بیست و پنجم فوتبال شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس با ایگور سرگیف مهاجم تیم ملی ازبکستان به توافق نهایی رسیده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات دو و میدانی داخل سالن قهرمانی کشور با برتری تیم اصفهان در بخش آقایان به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احمد میرزاپور با شکست طغانی برای سومین مرتبه صاحب بازوبند پهلوانی ایران شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی پیشین پرسپولیس می‌گوید که رأی پرونده بیرانوند در CAS تا چهار ماه ابتدایی سال ۲۰۲۶ اعلام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است