ورزشی 15:44 - 24 مهر 1400

توصیه های غیرفنی کادر فنی پرسپولیس به بازیکنان

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی امروز مقابل الهلال عربستان به میدان می‌رود که با تصمیم فدراسیون فوتبال عربستان مجوز استفاده از ظرفیت کامل صندلی‌های تماشاگران به تیم الهلال داده شد تا ورزشگاه فیصل بن فهد ریاض به سود تیم میزبان شود.

همین موضوع باعث اعتراض باشگاه پرسپولیس شد تا بتوانند مانع از حضور ۵۰ درصد از تماشاگران بازی امشب شوند. با این حال یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس و افشین پیروانی مدیر این تیم در گفتگو با بازیکنان از آنها خواستند تا هیچ توجهی به حاشیه‌های داخل زمین مسابقه نداشته باشند و تمرکز خود را صرف برد الهلال در ریاض کنند.

گل محمدی از بازیکنان خود خواست ذهن خود را از فشار حداکثری هواداران الهلال خالی کنند و اسیر جنگ روانی احتمالی در زمان مسابقه نشوند.

استفاده از داور ویدئویی در ادامه تمام مسابقات لیگ قهرمانان ۲۰۲۱ آسیا در کشور عربستان باعث شد تا پیروانی از بازیکنان پرسپولیس بخواهد تا از بحث با داور مسابقه پرهیز کنند و این کار را به سیدجلال حسینی کاپیتان تیم بسپارند.

تیم فوتبال پرسپولیس ساعت ۲۱:۳۰ امروز شنبه در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل الهلال عربستان بازی می‌کند.


11274060
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی هندبال زنان ایران با وجود شکست برابر قزاقستان گفت که به شاگردانش افتخار می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره رقابت‌های کشور‌های اسلامی صحبت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتبال ایران در ادامه نمایش‌های ضعیف خود در بازی‌های اخیر در مسابقات چهارجانبه العین نیز عملکرد درخوری از خود نشان نداد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی کبدی زنان ایران در سومین دیدار خود از مرحله گروهی مسابقات قهرمانی جهان به برتری رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختران هندبال ایران در دیدار نیمه نهایی مسابقات کشورهای اسلامی ریاض برابر قزاقستان شکست خوردند و فینال را از دست دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزشکاران ایران در دوازدهمین روز بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در ریاض در شش رشته به رقابت می‌پردازند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوش پارادوومیدانی ایران به مدال برنز ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در ماده پرتاب کلاب رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ملی‌پوشان کشتی فرنگی ایران در وزن‌های ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم به فینال بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی راه پیدا کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم نونهالان و نوجوانان شطرنج ایران در قالب ۲۱ شطرنج‌باز برای شرکت در بیست و هفتمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا امروز (چهارشنبه) عازم تایلند شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی اسکی آلپاین مردان کشورمان با ترکیب سه ورزشکار، برای برگزاری اردوی آماده‌سازی و حضور در مسابقات راهی اروپا شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است