ورزشی 02:03 - 14 اسفند 1399
بارسلونا با پیروزی برابر سویا توانست به فینال کوپا دل ری صعود کند.

بارسلونا نخستین فینالیست کوپا دل ری

به گزارش ایسنا، بارسلونا چهارشنبه شب در دیدار برگشت نیمه نهایی کوپا دل ری در نوکمپ برابر سویا قرار گرفت و ۳ بر صفر پیروز شد. 

عثمان دمبله در دقیقه ۱۲ با یک حرکت زیبا و ضربه تماشایی توانست گل نخست بازی را به ثمر برساند. آبی اناری ها در ادامه تلاش کردند گل دیگری را وارد دروازه سویا کنند تا نتیجه بازی رفت جبران شود (شکست ۲ بر صفر) اما این اتفاق در نیمه اول رخ نداد. 

سویا در ۴۵ دقیقه دوم شروع بهتری داشت و اجازه موقعیت سازی به بارسلونا نمی داد. آنتوان گریزمان به جای سرجینیو دست وارد زمین شد. در دقیقه ۶۷ ضربه جوردی آلبا به تیرک برخورد کرد. در ادامه داور یک پنالتی به نفع مهمان گرفت اما لوکاس اوکمپوس نتوانست ضربه اش را به گل تبدیل کند تا نتیجه یک بر یک شود و صعود تیمش تقریبا قطعی شود. مارک آندره تراشتگن ضربه این بازیکن را مهار کرد. 

در دقایق پایانی بازی کاملا در اختیار آبی اناری ها بود و مدام این تیم حمله می کرد. داور در دقیقه ۹۲ فرناندو را اخراج کرد و سویا ۱۰ نفره شد. در لحظات پایانی بارسا بالاخره به هدفش رسید و جرارد پیکه با سانتر گریزمان توانست دروازه مهمان را باز کند تا بازی در وقت های اضافه دنبال شود. تنها پنج دقیقه از این زمان گذشته بود که برایت ویت با پاس آلبا توانست گل سوم آبی اناری ها را به ثمر برساند. در ادامه توپی از خط دروازه ها رد نشد و تیم رونالد کومان به فینال صعود کرد. 

دیگر دیدار نیمه نهایی پنجشنبه بین اتلتیک بیلبائو و لوانته برگزار می شود. 

انتهای پیام


10976632
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدافع فصل گذشته خیبر خرم آباد مدعی شد که توافقات لازم با پرسپولیس صورت گرفته و سال بعد در خدمت هواداران سرخپوش هستم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» وحید هاشمیان مهاجم سابق پرسپولیس در صورت منتفی شدن حضور برانکو به عنوان سرمربی سرخپوشان انتخاب می شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس مدعی شد با مربیان خوب داخلی و خارجی و تمرین دهنده خوب می‌توان پرسپولیس را قهرمان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم پیشین الشباب، النصر و الاتحاد عربستان به الهلال پیوست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا فغانی قضاوت یکی از مهمترین بازی‌های یک چهارم نهایی جام باشگاه‌های جهان را بر عهده گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیورپول قهرمان لیگ برتر انگلیس، پیشنهاد بایرن مونیخ برای مهاجم ملی‌پوش کلمبیایی خود را رد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لیورپول قهرمان لیگ برتر انگلیس، پیشنهاد بایرن مونیخ برای مهاجم ملی‌پوش کلمبیایی خود را رد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نونو مورایس که قرار است دستیار اول ساپینتو در استقلال باشد، سابقه حضور در چلسی و بازی زیر نظر ژوزه مورینیو را در کارنامه دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» استیون انزونزی که در فهرست خرید استقلالی‌ها قرار داشت، به دلیل مخالفت سپاهان با صدور رضایت‌نامه در این تیم ماندنی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه چلسی با انتشار ویدئویی خبر از جذب ژائو پدرو از برایتون با مبلغ ۶۰ میلیون پوند داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است