ورزشی 02:54 - 15 تیر 1401
سرمربی تیم ملی والیبال ایران با تاکید بر این که بازیکنان فعل خواستن را صرف کردند، گفت: خوشبختانه در بازی‌های قبل ویژگی‌های ملی‌پوشان بیشتر مشخص شد و تحت فشار زیاد تاکتیک پذیرتر شدند.

لیگ ملت‌های والیبال| عطایی: فعل خواستن را صرف کردیم/ برای هر مسابقه برنامه داریم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، بهروز عطایی پس از پیروزی تیمش برابر لهستان اظهار داشت: مسابقه بسیار خوبی بود و بازیکنان مزد زحماتشان را گرفتند. پیروزی در حضور بیش از 10 هزار تماشاگر کار ارزشمندی است و بازیکنان با تحمل فشار حضور تماشاگران توانستند بازی خوبی از خود به نمایش بگذارند که جای تبریک دارد.

وی با اشاره به بهبود عملکرد بازیکنان افزود: خوشبختانه ویژگی‌های بازیکنان در هشت مسابقه قبل بیشتر مشخص شد و تحت فشار زیاد تاکتیک پذیرتر شدند. بازیکنان به خوبی خود را در لحظات سخت بازسازی می‌کنند که این موضوع توانمندی بازیکنان را نشان می‌دهد. در این مسابقه پس از واگذاری ست اول خوشبختانه به بازی برگشتیم و در این مسابقه سخت پیروز شدیم و دل مردم ایران را شاد کردیم.

سرمربی تیم ملی با اشاره به تجربه کم حضور بین‌المللی برخی بازیکنان تصریح کرد: برخی بازیکنان بازی های کمی در این سطح انجام داده‌اند و نیاز دارند که در شرایط سخت خود را  پیدا کنند. این مسابقات کمک کرد تا فعل خواستن را صرف کنیم. مسلماً تمام مسابقات در لیگ ملت‌ها دشوار است و هیچ مسابقه‌ای آسان نیست، به همین دلیل بازی به بازی جلو می‌رویم و برای هر مسابقه برنامه خاص خود را خواهیم داشت.

وی با تاکید بر این که تیم در وضعیت مناسبی است، خاطرنشان کرد: راه سختی در سه بازی آینده در پیش داریم و امیدوارم بتوانیم تیم‌ها را خوب تحلیل کرده و در جریان بازی با بهره‌گیری از این آنالیز و عملکرد خوب، مردم را با پیروزی خود خوشحال کنیم.

عطایی در پایان گفت: ما برای هر بازی برنامه‌ریزی می‌کنیم و در صورت موفقیت، صعود هم حاصل خواهد شد. امروز یک مرحله را گذارندیم و انشاالله بازیکنان سه مرحله بعدی را هم به خوبی پشت سر بگذارند.

انتهای پیام/


11615511
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال و سپاهان در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی امروز به مصاف حریفانی از لیگ دسته اول و دوم می‌روند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی «الف» والیبال ساحلی ایران با غلبه بر آمریکا وارد جمع هشت تیم برتر بازی‌های المپیک ناشنوایان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران می‌گوید که با اصرار باشگاه استقلال قبول کردیم که در ورزشگاه تختی میزبان بازی جام حذفی باشیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون شمشیربازی ایران به ناداوری در مسابقات سابر بازی‌های کشور‌های اسلامی واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختر دوومیدانی‌کار ایران در ماده هفتگانه موفق به کسب مدال طلای بازی‌های کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ ریاض شد تا دوومیدانی به دومین طلای خود برسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی امیریان، دونده تیم ملی دوومیدانی ایران در ماده ۸۰۰ متر مدال طلای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال بانوان ایران در دیدار رده‌بندی ششمین دوره بازی‌های همبستگی اسلامی موفق شد ازبکستان را شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مصطفی آجرلو در خصوص شایعاتی مبنی بر مدیرعاملی در باشگاه استقلال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال باشگاه‌های ایران با صعود تیم‌های سایپا، فولاد هرمزگان و نفت‌وگاز گچساران آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال کشورمان در روز‌های اخیر با حواشی مختلفی همراه بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است