ورزشی 02:54 - 15 تیر 1401
سرمربی تیم ملی والیبال ایران با تاکید بر این که بازیکنان فعل خواستن را صرف کردند، گفت: خوشبختانه در بازی‌های قبل ویژگی‌های ملی‌پوشان بیشتر مشخص شد و تحت فشار زیاد تاکتیک پذیرتر شدند.

لیگ ملت‌های والیبال| عطایی: فعل خواستن را صرف کردیم/ برای هر مسابقه برنامه داریم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، بهروز عطایی پس از پیروزی تیمش برابر لهستان اظهار داشت: مسابقه بسیار خوبی بود و بازیکنان مزد زحماتشان را گرفتند. پیروزی در حضور بیش از 10 هزار تماشاگر کار ارزشمندی است و بازیکنان با تحمل فشار حضور تماشاگران توانستند بازی خوبی از خود به نمایش بگذارند که جای تبریک دارد.

وی با اشاره به بهبود عملکرد بازیکنان افزود: خوشبختانه ویژگی‌های بازیکنان در هشت مسابقه قبل بیشتر مشخص شد و تحت فشار زیاد تاکتیک پذیرتر شدند. بازیکنان به خوبی خود را در لحظات سخت بازسازی می‌کنند که این موضوع توانمندی بازیکنان را نشان می‌دهد. در این مسابقه پس از واگذاری ست اول خوشبختانه به بازی برگشتیم و در این مسابقه سخت پیروز شدیم و دل مردم ایران را شاد کردیم.

سرمربی تیم ملی با اشاره به تجربه کم حضور بین‌المللی برخی بازیکنان تصریح کرد: برخی بازیکنان بازی های کمی در این سطح انجام داده‌اند و نیاز دارند که در شرایط سخت خود را  پیدا کنند. این مسابقات کمک کرد تا فعل خواستن را صرف کنیم. مسلماً تمام مسابقات در لیگ ملت‌ها دشوار است و هیچ مسابقه‌ای آسان نیست، به همین دلیل بازی به بازی جلو می‌رویم و برای هر مسابقه برنامه خاص خود را خواهیم داشت.

وی با تاکید بر این که تیم در وضعیت مناسبی است، خاطرنشان کرد: راه سختی در سه بازی آینده در پیش داریم و امیدوارم بتوانیم تیم‌ها را خوب تحلیل کرده و در جریان بازی با بهره‌گیری از این آنالیز و عملکرد خوب، مردم را با پیروزی خود خوشحال کنیم.

عطایی در پایان گفت: ما برای هر بازی برنامه‌ریزی می‌کنیم و در صورت موفقیت، صعود هم حاصل خواهد شد. امروز یک مرحله را گذارندیم و انشاالله بازیکنان سه مرحله بعدی را هم به خوبی پشت سر بگذارند.

انتهای پیام/


11615511
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم تیم فوتبال تراکتور می‌گوید که نسخه۲ سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال تراکتور می‌گوید که در رختکن ما هیچ‌کسی نیست که به صعود از مرحله اول لیگ نخبگان آسیا راضی باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال الهلال عربستان در هفته ششم لیگ نخبگان آسیا با وجود غیبت چند مهره اصلی خود موفق شد مقابل الشارجه به برتری یک بر صفر دست پیدا کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رقابت‌های دوچرخه سواری جایزه بزرگ گرن فوندو امارات با حضور ملی پوشان کشورمان در قالب تیم‌های باشگاهی برگزار شد که ناطقی با کسب عنوان هفتم بهترین نتیجه را در میان رکابزنان ایران کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پنجمین دوره جام جهانی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در هند با صدرنشینی ایران در رشته تیمی زورخانه‌ای آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و الدحیل قطر در هفته ششم لیگ نخبگان آسیا امشب در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و الدحیل قطر در هفته ششم لیگ نخبگان آسیا امشب در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و الدحیل قطر در هفته ششم لیگ نخبگان آسیا امشب در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و الدحیل قطر در هفته ششم لیگ نخبگان آسیا امشب در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد که در نهایت این بازی با نتیجه ۲ بر یک به نفع تراکتور به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار تیم‌های فوتبال تراکتور و الدحیل قطر در هفته ششم لیگ نخبگان آسیا امشب در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شد که در نهایت این بازی با نتیجه ۲ بر یک به نفع تراکتور به پایان رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است