ورزشی 19:45 - 31 اردیبهشت 1401
مدیر رسانه‌ای تیم امید گفت:‌ هر بازیکنی که از طرف تیم امید دعوت شود و نیاید پرونده‌اش به کمیته انضباطی ارجاع خواهد شد که در گذشته هم نورافکن و حسینی از استقلال به همین خاطر محروم شدند.

محرومیت در انتظار بازیکنان غایب / کادر تیم فوتبال امید 7 ماه بدون یک ریال دریافتی

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، چیا فوادی قبل از عزیمت تیم امید به عراق برای انجام دو بازی دوستانه اظهار داشت: قرار بود علیرضا رضایی دروازه‌بان تیم استقلال در این دو بازی دوستانه تیم امید را همراهی کند تا با شرایط تیم وفق پیدا کند و سپس همراه تیم به ازبکستان بیاید و سعیدی‌فر دروازه‌بان دوم استقلال در این دو بازی آخر لیگ باشد تا استقلال از این بابت ضرر نکند. تیم امید به توافقش به باشگاه استقلال پایبند بود و سعیدی‌فر را در اختیار استقلال گذاشت اما با وجود قول فرهاد مجیدی دروازه‌بان استقلال به تیم امید نیامد و در نهایت هم مهدوی‌کیا دو دروازه‌بان از تیم ذوب‌آهن و پیکان دعوت کرد که در حال حاضر 24 بازیکن در تیم امید حضور دارند اما یک بازیکن در عراق خط خواهد خورد. یادگار رستمی هم بازیکنی است که از لهستان به تیم امید اضافه خواهد شد.

وی افزود: هیأت رئیسه فدراسیون در مورد بازیکنان تیم امید در باشگاه‌ها مصوبه‌ای دارد که مربوط به زمان آقای تاج یا بهاروند است که باشگاه‌ها باید حداقل دو بازیکن خود را در اختیار تیم امید قرار دهند حتی اگر فیفادی نباشد. مهدوی‌کیا هم سعی می‌کرد که از  هر باشگاه دو بازیکن دعوت کند و هر بازیکنی که از طرف تیم امید دعوت شود و نیاید پرونده‌اش به کمیته انضباطی ارجاع خواهد شد که در گذشته هم نورافکن و حسینی از استقلال به همین خاطر محروم شدند. امیدوارم فضای قانونی حاکم شود. اینجا تیم ملی است نه تیم باشگاهی و هر بازیکنی نیاید فرد دیگری جایگزینش خواهد شد. 

مدیر رسانه‌ای تیم امید در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی براینکه اگر بازیکنی مصدوم شود فرصت جایگزینی برای تیم امید وجود دارد، گفت:‌ 47 بازیکن ثبت‌نام شدند. 48 ساعت قبل از مسابقات اگر بازیکنی مصدومیت خیلی جدی داشته باشد می‌توان بازیکنی را جایگزین کرد اما امکان ثبت‌نام از 10 روز قبل از مسابقات وجود ندارد. اما از لیست 47 نفره می‌توان استفاده کرد. 

فوادی در مورد اینکه هیچ مسئولی برای بدرقه تیم امید نیامده و پرواز شما به جای جایگاه ویژه از ترمینال عادی انجام می‌شود گفت: شاید برنامه داشته‌اند اما این پرواز به یکباره انجام شد که پرواز مستقیمی بود و کمیته تشریفات و کمیته جوانان باید این هماهنگی‌ها را انجام بدهند. اما آنچه حس می‌شود مشکلات مالی فدراسیون است  و هزینه‌هایی که شده است. من خودم دلم به درد می‌آید هفت ماه است که یک ریال از فدراسیون نگرفته‌ایم. کادر امید یک ریال دریافتی نداشته است و مهدوی‌کیا از جیبش پول مربیان خارجی را پرداخت کرده؛ آن وقت در آن طرف افراد 200-300 میلیون و یک میلیارد پول گرفته‌اند اما ان‌شاءالله بازیکنان در سختی بهتر و با انگیزه‌تر بازی می‌کنند. 

انتهای پیام/


11568732
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی تیم فوتبال مس رفسنجان گفت: ما بازی بهتری ارائه دادیم، اما از موقعیت‌هایمان بهره نبردیم و در چند صحنه نتوانستیم درست عمل کنیم و گل اول را هم از زاویه‌ای بسته دریافت کردیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ناصر المجالی دبیرکل فدراسیون همبستگی ورزشی کشور‌های اسلامی و هیات همراه از مجموعه ورزشی امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی بازید کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار استقلال و مس رفسنجان با نتیجه یک بر صفر به پایان رسید که حواشی خاص خود را داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» احمد امین‌زاده برای سومین بار به مقام قهرمانی در رقابت‌های جهانی پاراوزنه‌برداری دست یافت و نامش را یک بار دیگر به‌عنوان قوی‌ترین توان‌یاب دنیا ثبت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» البطائح با هدایت فرهاد مجیدی در آغاز هفته ششم رقابت‌های لیگ امارات با نتیجه سه بر یک برابر الوحده شکست خورد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» گل گهر سیرجان در ورزشگاه خانگی اش با ۲ گل چادرملو اردکان را شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید که از مذاکره مدیران باشگاه با مربیان خارجی اطلاعی ندارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کشتی گیر ۱۸ ساله گیلانی در حین تمرین در سالن شهید رجایی رشت جان خود را از دست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تصمیم پلیس انگلیس برای اعمال ممنوعیت در ورود طرفداران تیم فوتبال اسرائیلی مکابی به انگلیس با خشم مقامات انگلیسی روبه‌رو شده است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال تهران و مس رفسنجان امروز به مصاف هم رفتند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است