توپک و توپکزن؛ معادلهای فارسی اسکوپ

باشگاه خبرنگاران جوان - معاون واژهگزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: فرهنگستان برای این وسیله که در میان عموم با نام فرنگی اسکوپ شناخته میشود و در کارگاههای شیرینیپزی و بستنیفروشیها کاربرد گسترده دارد، معادل فارسی توپک را تعیین کرده است.
نسرین پرویزی افزود: توپک، به سبب عملکرد این ابزار ــ یعنی برداشتن و شکل دادن حجم مشخصی از ماده غذایی ــ برگزیده شدهاست.
او گفت: در صورت نیاز و با نظر متخصصان حوزه غذا و صنایع خوراکی، میتوان برای نوع مادهای که برداشته میشود نیز واژههای دیگری پیشنهاد کرد تا فرهنگستان آنها را بررسی کند.
12244488
مهمترین اخبار فرهنگیهنری











