گوناگون 01:28 - 13 فروردین 1402

گزش کنه می تواند موجب بروز آلرژی به گوشت شود

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، دکتر «سارا مک گیل»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کارولینای شمالی، توضیح داد: «وقتی نوعی کنه موسوم به “کنه استار” فردی را می گزد، می‌تواند قندی به نام "آلفا گال" را منتقل کند، که در همه پستانداران به جز انسان وجود دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «این انتقال می‌تواند منجر به سندرم آلفا گال، حساسیت گوشتی ناشی از کنه شود. در این صورت ممکن است فرد چندین ساعت پس از خوردن گوشت و گاهی اوقات فراورده‌های لبنی، علائم گوارشی داشته باشد.»

کنه استار در کارولینای شمالی، غرب میانه و جنوب ایالات متحده یافت می‌شود. در برخی موارد، ممکن است ماه‌ها بعد از گزش کنه طول بکشد تا فرد پس از مصرف گوشت احساس بیماری کند.

مک گیل توصیه می‌کند که بیماران علامت دار تحت آزمایش خون به نام آلفا گال IgE قرار گیرند. اگر مثبت باشد، باید رژیم حذف آلفا گال را شروع کنند.

مک گیل گفت که علائم باید برطرف شود یا به طور قابل توجهی در روند رژیم حذف بهبود یابد.

مک گیل خاطرنشان کرد: «فردی که قبلاً گزیده شده است و آلفا گال دارد باید دیگر دچار نیش کنه دیگری نشود زیرا نیش بعدی می‌تواند آلرژی آنها را بدتر کند.»

وی افزود: «بیمارانی که علائمی مانند جوش، مشکلات تنفسی یا تورم صورت دارند باید به متخصص آلرژی ارجاع داده شوند. واکنش‌ها ممکن است با گذشت زمان کاهش یابد، اما تکرار آزمایش آلفا-گال IgE می‌تواند به تعیین برنامه درمانی آینده کمک کند.»


11853409
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است