ورزشی 12:02 - 19 آذر 1401
ملی‌پوش کشتی فرنگی کشورمان گفت: قرارداد امسال من 200 میلیون تومان بوده است که فکر نکنم در کشتی آزاد مدال‌آوران چنین مبلغی را دریافت کنند.

دادمرز: 200 میلیون قراردادم هزینه مکمل غذایی هم نیست

به گزارش خبرگزاری فارس، پویا دادمرز پس از پایان لیگ برتر کشتی فرنگی در خصوص برگزاری لیگ اظهار داشت: لیگ کشتی فرنگی امسال شرایط بسیار خوبی داشت و حریفان خوبی هم در وزن خودم داشتم. من بعد از مسابقات امیدهای جهان و جام جهانی در مرحله نهایی به روی تشک رفتم و توانستم حریفان خودم را هم شکست دهم. با توجه به حضورم در مسابقات امیدهای جهان و جام جهانی با موافقت باشگاه در دور رفت رقابت‌ها حضور نداشتم، اما در مرحله برگشت در مرحله نهایی کشتی خودم را آغاز کردم و حریفانم را از پیش رو برداشتم.

وی در خصوص قراردادهای لیگ برتر کشتی فرنگی عنوان کرد: قراردادهای لیگ برتر کشتی فرنگی چنگی به دل نمی‌زند و اگر واقعیت را هم بخواهم بگویم قرارداد امسال من 200 میلیون تومان بوده است که فکر نکنم در کشتی آزاد مدال‌آوران چنین مبلغی را دریافت کنند. امیدوارم در آینده اسپانسرهای زیادی به سمت کشتی فرنگی بیایند تا بحث مالی کشتی‌گیران کمی بهتر شود.

ملی‌پوش کشتی فرنگی کشورمان عنوان کرد: 200 میلیون تومانی که قرارداد بستم، برای من، حتی پول مکمل غذایی هم نیست و امیدوارم که در این خصوص تصمیمات خوبی را بگیرند، چون تنها منبع درآمد کشتی‌گیران لیگ است. ایجاد تفاوت بین کشتی آزاد و کشتی فرنگی کار منطقی نیست؛ چراکه دوستداران کشتی آزاد بیشتر از کشتی فرنگی است و در سال‌های اخیر اسپانسرهای خوبی در کشتی آزاد سرمایه‌گذاری کرده‌اند. این کشتی‌گیران فرنگی هستند که دستمزد پایینی دارند.

پایان پیام‌/


11755228
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق تیم صنعت نفت آبادان درباره عملکرد ۳ نماینده کشورمان در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان سطح دوم آسیا توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته دهم لیگ برتر فوتبال با انجام ۴ بازی امروز پیگیری می‌شود و تیم پرسپولیس به مصاف تیم استقلال خوزستان می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال پرسپولیس در اولین بازی تحت هدایت اوسمار با ترکیبی هجومی به مصاف تیم فوتبال استقلال خوزستان می‌رود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در مهم‌ترین دیدار‌های این هفته مسابقات لیگ اروپا، رم از سد رنجرز گذشت و رئال بتیس ۲ - ۰ لیون را شکست داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پینگ‌پنگ‌بازان ایران در مسابقات کانتندر تنیس روی میز جوانان عراق موفق به کسب ۹ مدال رنگارنگ شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان کوراش کشورمان در بازی‌های همیستگی اسلامی صاحب سه نشان شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» بانوی بوکسور وزن ۶۵ کیلوگرم ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی نتیجه را به نماینده ترکیه واگذار کرد و حذف شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال زیر ۱۶ سال دختر ایران در دومین دیدار خود در مرحله دوم رقابت‌های قهرمانی آسیا موفق به شکست استرالیا شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی والیبال زیر ۱۶ سال دختر ایران در دومین دیدار خود در مرحله دوم رقابت‌های قهرمانی آسیا موفق به شکست استرالیا شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تنها یک شمشیر باز ایران توانست به جدول اصلی جام جهانی صابر الجزایر صعود کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است