ورزشی 10:16 - 07 بهمن 1403
سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید به شاگردانش درباره رؤیاپردازی برای فتح لالیگا به دلیل فاصله به وجود آمده با رقبای اصلی هشدار داد.

آنچلوتی: قهرمانی؟هنوز تا پایان لالیگا راه زیادی مانده است

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در روزی که اتلتیکومادرید در دیداری خانگی برابر ویارئال به تساوی یک - یک رضایت داد، رقیب همشهری یعنی رئال موفق شد میزبانش وایادولید را با نتیجه 3 بر صفر از پیش رو بردارد و با این نتیجه حاشیه امنیتش در صدر جدول را به 4 امتیاز افزایش دهد. کهکشانی‌ها شب گذشته (شنبه) در بیست‌و‌یکمین هفته از رقابت‌های لالیگا با هت‌تریک کیلیان امباپه حریف خود را شکست دادند و اکنون با 49 امتیاز - 4 امتیاز فاصله نسبت به اتلتیکومادرید رده دومی و 10 امتیاز اختلاف نسبت به بارسلونای رده سومی که یک بازی کمتر انجام داده - یکه‌تاز کورس قهرمانی هستند. با این حال کارلو آنچلوتی، سرمربی سفیدپوشان مادرید به شاگردانش هشدار داد که تصور نکنند مدعی اصلی قهرمانی هستند.

آنچلوتی گفت: لالیگا طولانی‌تر از آن است که بخواهیم فکر کنیم تمام شده است. باید کمی تعادل داشت. اینکه ما در هفته‌های اخیر در لالیگا خوب نتیجه گرفته‌ایم واضح است و امشب هم یک نتیجه خوب دیگر کسب کردیم اما هنوز برای تمام شده دانستن رقابت خیلی زود است. فاصله ما با رقبا زیاد نیست و امیدوارم که در هفته‌های آینده این اختلاف بیشتر شود.

این اولین هت‌تریک امباپه با پیراهن رئال مادرید بود. آنچلوتی درباره عملکرد ستاره فرانسوی تیمش اظهار داشت: او از مدتی پیش شروع به ارائه چنین عملکرد خوبی کرده است و امروز هم برای اولین بار در یک بازی سه گل زد. این اتفاق به موقع رخ داد چون از مدت‌ها قبل بازی او ریتم پیدا کرده بود. حضور امباپه برای تیم ما یک امتیاز ویژه است، چون او واقعاً بازی‌های باکیفیتی ارائه می‌کند.

کارلتو در پاسخ به این سؤال که چه چیزی در تیمش تغییر کرده که روی فرم آمده، تأکید کرد: ما به تدریج به بازی‌مان ریتم و یک پویایی خاص دادیم. همان‌طور که قبل از این هم گفته بودم، ما نقاط ضعف‌مان در بازی‌های قبلی را برطرف کردیم اما این روند باید ادامه پیدا کند. یکسری ضعف‌هایی در بازی‌های قبلی داشتیم که داریم تلاش می‌کنیم آنها را به حداقل برسانیم.

انتهای پیام/

 


12146378
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال با تاکید بر این که تیمش تسلیم نشده و شانس صعود دارد، گفت: بازی با المحرق برای ما و تیم حریف حکم فینال را دارد و امیدوارم استقلال پیروز زمین باشد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربیان نمایندگان فوتبال آسیا در جام جهانی ۲۰۲۶ و عراق (نماینده آسیا در پلی‌آف بین قاره‌ای) با مدیر فنی AFC جلسه برگزار کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا عربستان میزبان دور نهایی لیگ نخبگان آسیا خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با عملکرد تیم فوتبال استقلال تهران در فصل جاری صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی باشگاه پرسپولیس در مورد انتشار لیست ورودی و خروجی سرخپوشان واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام سازمان لیگ، تیم فوتبال شمس آذر، میزبان تراکتور در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی خواهد بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اسامی محرومان هفته پانزدهم لیگ برتر باشگاه‌های کشور فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته استیناف فدراسیون فوتبال، شکایت باشگاه تراکتور تبریز را رد کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دومین جلسه شورای عالی مبارزه با دوپینگ در حالی برگزار شد که مسئولان نادو از رفع تمامی موارد عدم تطبیق با کد آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ خبر دادند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه استقلال پاسخ استعلام خود برای ثبت قرارداد بازیکن خارجی خود را دریافت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است