آغاز طرح نوسازی وانت‌های فرسوده با تسهیلات ۱.۱ میلیارد تومانی

طرح نوسازی ناوگان حمل‌ونقل بار با هدف جایگزینی وانت‌های فرسوده، پس از ۱۵ سال با همکاری سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و گروه خودروسازی سایپا (زامیاد) کلید خورد.

آغاز طرح نوسازی وانت‌های فرسوده با تسهیلات ۱.۱ میلیارد تومانی

باشگاه خبرنگاران جوان - فرشاد مقیمی، معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، با اشاره به آغاز این طرح اعلام کرد: این اقدام با هدف کاهش آلایندگی، ارتقای ایمنی جاده‌ای و حمایت از معیشت خانوار‌ها تدوین شده است. بر اساس این طرح، دارندگان وانت‌های قدیمی می‌توانند خودرو‌های خود را با دستگاه‌های صفرکیلومتر نیسان زامیاد (بنزینی یا دوگانه‌سوز) جایگزین کنند.

به گفته مقیمی با توجه به تردد بیش از ۲.۵ میلیون دستگاه وانت در کشور که حدود ۳۰ درصد آنها فرسوده هستند، این طرح گامی مؤثر در نوسازی زیرساخت‌های حمل‌ونقل بار محسوب می‌شود.

وی افزود: در راستای حمایت از متقاضیان، بسته حمایتی شامل ۳۰۰ میلیون تومان یارانه اسقاط و ۱.۱ میلیارد تومان تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده است. همچنین با احتساب ارزش لاشه خودروی فرسوده (بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان)، بخش قابل توجهی از هزینه‌های جایگزینی پوشش داده خواهد شد.

شایان ذکر است متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام اولیه در سامانه ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل به نشانی nnhk.ir مراجعه کنند. پس از انتشار فراخوان رسمی شرکت زامیاد، مراحل تکمیل ثبت‌نام و خرید از طریق سامانه فروش گروه خودروسازی سایپا انجام خواهد شد.

منبع: ایدرو نیوز

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ضوابط مربوط به صدور تعهدنامه بانک‌ها برای فروش نفت کارگزاران با هدف ارزیابی صحیح از توانمندی کارگزاران برای انجام صادرات در هشتادمین جلسه هیات عالی بانک مرکزی تصویب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت داده‌ها و اطلاعات مکانی در برنامه‌ریزی و حکمرانی کشور گفت: سازمان نقشه‌برداری کشور به دلیل جایگاه حاکمیتی و اهمیت مأموریت‌های خود باید در کنار سازمان برنامه و بودجه قرار گیرد تا این مجموعه‌ها به‌صورت م...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تأمین و توزیع شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با تأکید بر اینکه مسئولیت حمل سوخت بر عهده مصرف‌کنندگان عمده است، اعلام کرد این مصرف‌کنندگان باید با شرکت‌های حمل‌ونقل قرارداد منعقد کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم تودیع و معارفه اعضای هیات مدیره پیشین و جدید کانون نهاد‌های سرمایه‌گذاری ایران، امروز سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ با حضور رییس و اعضای هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی گفت: بر اساس طرح‌های مصوب، ظرفیت جمعیتی منطقه حدود ۲۲ میلیون نفر است، در حالی که جمعیت فعلی حداکثر ۱۷ میلیون نفر است و بنابراین حدود ۵ میلیون نفر ظرفیت خالی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: فردا چهارشنبه با ورود سامانه بارشی جدید از غرب به کشور، ابتدا استان‌های آذربابجان غربی، کردستان و کرمانشاه، و بتدریج غرب ایلام، لرستان و غرب خوزستان از بارش‌ها بهره‌مند می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اجرای تعمیرات تخصصی، راه‌اندازی واحد‌های فرآورشی و بازسازی تجهیزات آسیب‌دیده، تولید گاز در پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی را با وجود تحریم‌ها و محدودیت‌های عملیاتی ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۱۲ آبان بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازوکار ثبت و رجیستری تلفن‌های همراه مسافری با هدف افزایش نظارت بر واردات و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان ساماندهی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمی‌نژاد از افزایش ۲۲ درصدی تولید گاز در ۶ ماه نخست امسال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
تبلیغات متنی

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است