اقتصادی 13:58 - 14 مرداد 1404
مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت از الزام برگزاری الکترونیکی تمامی مزایده‌های نیابت اجرایی مربوط به معوقات مالیاتی و مطالبات دولتی سازمان امور مالیاتی خبر داد.

برگزاری مزایده‌های نیابت اجرایی سازمان امور مالیاتی صرفاً از طریق سامانه ستاد

باشگاه خبرنگاران جوان -  آرش عسکری، مدیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد)، از الزام برگزاری الکترونیکی تمامی مزایده‌های نیابت اجرایی مربوط به معوقات مالیاتی و مطالبات دولتی سازمان امور مالیاتی از تاریخ ۱ مرداد ۱۴۰۴ خبر داد.

وی ضمن اعلام این خبر افزود: بر اساس تصمیمات اتخاذشده و در راستای تحقق شفافیت، تسهیل دسترسی عموم، کاهش فساد و تسریع در فرآیند وصول مطالبات دولتی، از ابتدای مردادماه سال ۱۴۰۴، تمامی فرآیندهای مرتبط با برگزاری مزایده‌های نیابت اجرایی سازمان امور مالیاتی، صرفاً از طریق بستر الکترونیکی سامانه ستاد انجام می‌شود.

عسکری با تاکید بر مزایای این اقدام اظهار داشت: الکترونیکی شدن کامل این مزایده‌ها، ضمن افزایش دقت، سرعت و سلامت فرآیندها، زمینه مشارکت عادلانه‌تر متقاضیان در سراسر کشور را فراهم می‌کند و یکی از گام‌های مهم در توسعه دولت الکترونیکی و تحقق سیاست‌های کلی شفاف‌سازی مالی و اقتصادی به شمار می‌رود.‌

منبع: تجارت الکترونیک


12213820
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مشترک نمایندگان ایران و پاکستان، ضرورت بازنگری در الزامات بیمه‌ای خودرو‌های ایرانی مورد تأکید قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: با تلاش‌های شرکت مهندسی و توسعه و افزایش تعداد واحد‌های عملیاتی و ایستگاه‌ها، ضریب اطمینان و تقویت پایداری در شبکه انتقال گاز ارتقا یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر و مصطفی یفوزیر راه و شهرسازی ایران با معاون نخست وزیر و رئیس آذربایجانی کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور دیدار کرد و برای بررسی میدانی پروژه‌های مشترک مرزی در آستارا تفاهم حاصل شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو استفاده از فناوری را برای رفع چالش‌های پیش روی صنعت برق موثر برشمرد و گفت: امروز تنوع بخشی به سبد سوخت، توجه به تجدیدپذیر‌ها و استفاده از انواع روش‌های تولید برق جزو برنامه‌های وزارت نیرو است و این مهم با جدیت دنبال می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو کشور گفت: آیین نامه اجرایی واردات خودرو تعرفه واردات خودرو را حداقل ۲۰ درصد تعیین کرده در حالی که تعرفه قطعات وارداتی خودرو بیشتر از واردات کامل خودرو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی پنج روز آینده به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب به‌دلیل رشد ابر‌های همرفتی در جنوب شرق کشور را شاهد خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از آمادگی ایران برای میزبانی هفتمین کنفرانس طرف‌های این کنوانسیون در نوامبر سال جاری خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از آمادگی ایران برای میزبانی هفتمین کنفرانس طرف‌های این کنوانسیون در نوامبر سال جاری خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از آمادگی ایران برای میزبانی هفتمین کنفرانس طرف‌های این کنوانسیون در نوامبر سال جاری خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: تردد تاکسی‌های اینترنتی به دلیل عدم تاییده‌های لازم مجاز برای تردد در مسیر‌های برون شهری نیستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است