فرهنگی‌هنری 10:45 - 06 مهر 1404
کیانوش غریب پور بیان کرد: در لوگوی جشنواره هنرهای تجسمی سعی کردم به عبارتی احترام گذاشتن به نسل مرجع جوانان را داشته باشم.

احترام به نسل جوانان در لوگوی جدید جشنواره هنر‌های تجسمی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور - کیانوش غریب پور مدیر هنری سی‌و دومین جشنواره هنرهای تجسمی گفت: سعی کردم در پوسترهای جشنواره هنرهای تجسمی جوانان از عناصر تصویری و معماری متعارف و معمولی زندگی در تهران استفاده کنم. سعی کردم به سراغ نشانه‌های معروف نروم بلکه به سراغ موارد دم دستی رفتم. 

وی در خصوص تغییر و طراحی لوگوی جشنواره هنرهای تجسمی گفت: در لوگوی جشنواره سعی کردم به عبارتی احترام گذاشتن به نسل مرجع جوانان را داشته باشم که در سرنوشت ما و آیندگان تاثیرگذارند، صاحب یک لوگو و نشانی شوند که بنظر نیاد جشنواره جوانان زودگذر است.

غریب پور عنوان کرد: طراحی‌ها به علاقه بنده بر‌می‌گردد، اما در حقیقت موضوع این است، وقتی قصد داشتم به معرفی تهران بپردازم به سراغ یک دیوار سیمانی فرسوده رفتم. گربه جزو زندگی ما حساب می‌شود و حال حاضر ما با گربه‌ها زندگی می‌کنیم و آن‌ها هم با ما. در واقع شیطنت و بازیگوشی گربه مورد نظرم بود. در حقیقت گربه یک آیکون تصویری برای کشور ما است. 


12229816
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» طنز عروسکی «لبنیاتی مش بایرام» به تهیه‌کنندگی جبرییل نجفی و کارگردانی سید مهدی میرغیاثی، در قالب مجموعه‌ای ۲۰ قسمتی، از سه‌شنبه ۸ مهرماه ساعت ۱۸ به روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال دکل در گونه درام و معمایی محصول انگلستان در سال ۲۰۲۵ قرار است از شبکه چهار پخش شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون میراث فرهنگی گفت: بازدید از موزه‌ها، پایگاه‌های میراث فرهنگی و محوطه‌های فرهنگی‌تاریخی در روز‌های ۱۰ و ۱۱ مهر رایگان است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر از استقبال گسترده نسبت به فراخوان این دوره و احتمال برگزاری جشنواره در شهر شیراز خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پدر خط نستعلیق و شکسته نستعلیق، خط تعلیق است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» داریوش ارجمند، هنرمند باسابقه سینما و تلویزیون، از سوی دانشگاه صداوسیما به‌عنوان استاد افتخاری این دانشگاه معرفی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در پشت‌صحنه سریال «بادار» عوامل سریال از سختی‌های تولید درباره گاو اصیل سیستانی و ضرورت پرداختن به اقلیم‌ها نظیر سیستان و بلوچستان گفتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بعد از ساخت برنامه «دی‌بی‌سی فارسی» و نقد بی‌سی‌سی فارسی اینبار تیم طنزپداز مشهدی به سراغ شبکه اینترنشنال رفتند و با زبان طنز این شبکه تروریستی را به سخره گرفتند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سری جدید مجموعه تلویزیونی سرنخ به زودی از شبکه نسیم پخش خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک شاعر به شکل هنرمندانه‌ای می‌تواند شعر سرایی کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است