اقتصادی 12:00 - 13 آبان 1404
معاونت حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: سامانه پنجره واحد زمین ایجاد شد تا بتوانیم داده‌های مشخصی از تخلفات و تصرفات غیرمجاز جمع‌آوری کنیم.

سامانه پنجره واحد مدیریت زمین به کنترل تخلفات و حمایت از سرمایه‌گذاران کمک می‌کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - خادم، سرپرست معاونت حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری، در سخنانی به تشریح اهمیت تنوع کوهزایی و اقلیمی کشور و تأثیر آن بر اکوسیستم‌های طبیعی پرداخت او با اشاره به وجود نظام‌های حقوقی مرتبط با زمین در کشور، گفت: ایران به دلیل تنوع اقلیمی و زیست‌محیطی، در موقعیت خاصی قرار دارد و این موضوع نیازمند مدیریت دقیق منابع طبیعی است.

او افزود: سازمان منابع طبیعی به عنوان راهبر اجرایی در این زمینه تعریف شده است تا به مدیریت زیست‌بوم‌های طبیعی و مقابله با مشکلاتی از قبیل زمین‌خواری، جنگل‌خواری و کوه‌خواری بپردازد.

خادم با اشاره به دستور مقام معظم رهبری برای کنترل این مشکلات، خاطرنشان کرد: رئیس قوه قضائیه و ریاست جمهوری نیز بر لزوم رصد و مدیریت موضوعات مرتبط با زمین تأکید کردند. در این راستا، سامانه پنجره واحد زمین ایجاد شد تا بتوانیم داده‌های مشخصی از تخلفات و تصرفات غیرمجاز جمع‌آوری کنیم.

او ادامه داد: این سامانه به دو موضوع اصلی توجه دارد یکی آسیب‌های ناشی از زمین‌خواری و تخریب‌های زیست‌محیطی و دیگری تهدید امنیت غذایی و تخریب اراضی کشاورزی است هدف ما این است که بتوانیم این تخلفات و مشکلات را به‌طور مؤثر مدیریت کنیم.

خادم همچنین به اهمیت ارائه خدمات به سرمایه‌گذاران اشاره کرد و گفت: در دل سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، ما سعی داریم بهترین تسهیلات را برای سرمایه‌گذاران فراهم کنیم تا آنها بتوانند با اطمینان بیشتری در عرصه و بستر زمین سرمایه‌گذاری کنند.

این اقدامات به منظور حفاظت از منابع طبیعی کشور و بهبود وضعیت زمین و اراضی در ایران انجام می‌شود و امید می‌رود که با همکاری تمام نهادها، بتوان به اهداف تعیین‌شده دست یافت.


12239882
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی آمار مصرف گاز در هفته نخست آبان از تغییر الگوی مصرف در کشور همزمان با کاهش دما در روز‌های اخیر حکایت دارد؛ به‌طوری که مصرف بخش خانگی و تجاری از نیروگاه‌ها پیشی گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در قانون بودجه ۱.۶ میلیون تن قیر برای اجرای شبکه راه‌های کشور تامین شده که از این میزان ۴۹ درصد سهم وزارت راه و شهرسازی و ۵۰۰ هزار تن آن سهم سازمان راهداری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی کاهش بی‌سابقه بارش‌ها و تشدید بحران منابع آب، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای تهران از انسداد ۹۳۵ حلقه چاه غیرمجاز در نیمه نخست سال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: روش‌های جدید و نوین تأمین مالی برای تولیدکنندگان ایجاد شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران از بومی‌سازی و تولید بیش از ۸۴۰۶ قطعه تخصصی در هفت ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: این اقدام مانع از خروج ۸ میلیون یورو ارز از کشور شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز سه شنبه ۱۳  آبان‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۱۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز ۱۳ ابان شاخص کل بورس با کاهش ۴۱ هزار و ۲۹ واحد در سطح ۳ میلیون و ۲۲۴ هزار واحدی ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های اعلام‌شده، ۸ درصد از ذخایر معدنی دنیا در کشور ما تأمین می‌شود و باید از این ذخایر به نحو احسن استفاده کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور هوش مصنوعی و توسعه دولت هوشمند سازمان امور استخدامی گفت: تمام دستگاه‌ها موظف به اتصال به این سامانه هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر کشور گفت: طی ۹ سال گذشته، قیمت قیر ۳۶ برابر و قیمت آسفالت ۳۰ برابر شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است