اقتصادی 13:23 - 26 شهریور 1405
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه‌های این کمیسیون برای مدیریت مصرف بنزین گفت: سیاست ما حرکت به سمت استفاده از کارت سوخت شخصی و کارت بانکی است و کارت‌های سوخت جایگاه‌ها نیز به‌تدریج جمع‌آوری خواهند شد.

کارت‌های سوخت جایگاه‌ها به‌تدریج جمع‌آوری می‌شوند

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ محبوبه‌کباری - احمدی عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با رادیو اقتصاد با اشاره به مباحث مطرح‌شده درباره تغییرات جدید در سهمیه‌بندی و نرخ‌های بنزین اظهار کرد: در کمیسیون انرژی یک کارگروه و کمیته ویژه برای بررسی وضعیت بنزین تشکیل داده‌ایم و از کارشناسان، متخصصان و صاحب‌نظران دعوت کرده‌ایم تا دیدگاه‌ها و راهکارهای خود را ارائه کنند.

وی افزود: گزارش بسیار خوبی در این زمینه به کمیسیون ارائه شده و خود من نیز برخی مقالات و مطالعات را بررسی کرده‌ام که در آنها راهکارهای مختلفی برای مدیریت وضعیت بنزین ارائه شده است.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره سیاست دولت در زمینه استفاده از کارت سوخت نیز گفت: سیاستی که در کمیسیون دنبال می‌کنیم و در برنامه هفتم پیشرفت نیز مورد توجه قرار گرفته، سوق دادن مصرف‌کنندگان به سمت استفاده از کارت سوخت شخصی و کارت بانکی است.

احمدی ادامه داد: استفاده از کارت شخصی سوخت و کارت بانکی می‌تواند در جلوگیری و پیشگیری از قاچاق مؤثر باشد؛ چراکه تراکنش‌ها و میزان مصرف قابل رصد خواهد بود و مشخص می‌شود چه کسی و با چه کارتی از سوخت استفاده کرده است.

وی با بیان اینکه در موضوع بنزین نباید با اظهارات غیررسمی موجب ایجاد شوک در جامعه شد، تصریح کرد: برخی مطالب مطرح می‌شود که ممکن است افراد آنها را به عنوان نظر دولت یا مجلس تلقی کنند، در حالی که ممکن است صرفاً نظر شخصی یک فرد باشد. بنابراین در این حوزه باید با دقت و از مسیرهای رسمی اطلاع‌رسانی شود.

**توسعه کارت بانکی در جایگاه‌های سوخت**

عضو کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به پرسشی درباره زمان اجرای عمومی استفاده از کارت بانکی در جایگاه‌های سوخت گفت: هفته گذشته از معاونت وزارت اقتصاد که در این زمینه فعالیت می‌کند، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، سازمان بهینه‌سازی مصرف سوخت و مجموعه‌های مرتبط دعوت کردیم و درباره این موضوع جلسه داشتیم.

وی افزود: در ابتدا استفاده از کارت بانکی به صورت پایلوت در چند جایگاه آغاز شد و سپس توسعه پیدا کرد و اکنون این طرح در حدود ۳ هزار جایگاه در حال برنامه‌ریزی و اجراست.

احمدی گفت: مقرر شده است در هفته آینده استفاده از کارت بانکی در تمامی جایگاه‌ها عمومیت پیدا کند.

وی درباره محدودیت استفاده از سهمیه بنزین با نرخ سوم نیز اظهار کرد: در کارت بانکی محدودیت‌هایی در نظر گرفته شده است، اما سیاست‌گذاری در این زمینه در حال انجام است و دولت نیز برنامه خاص خود را دارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره تغییر نرخ سوم بنزین نیز گفت: نگاه ما در کمیسیون انرژی درباره افزایش قیمت متفاوت بود، اما دولت تصمیم گرفت نرخ سوم را افزایش دهد. آنچه بنده مطرح می‌کنم، سیاست‌گذاری و چشم‌اندازی است که در کمیسیون انرژی دنبال می‌شود.

 


12306958
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نشست سازوکار‌های تأمین مالی مسکن اقشار کم‌درآمد توسط مؤسسه پژوهشی سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی به‌صورت حضوری و برخط برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس آمار میزان خرید تضمینی گندم نسبت به برآورد‌های اولیه ۱.۵ میلیون تن کاهش یافته که علت اصلی آن تاخیر در روند پرداخت مطالبات است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت از افزایش قابل‌ملاحظه تولید گازوئیل در کشور خبر داد و گفت: در حالی که تا اواسط سال گذشته برای مدتی واردکننده گازوئیل بودیم، مدت‌هاست که واردات این فرآورده انجام نمی‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت صندوق‌های درآمد ارزی برای تأمین مالی پروژه‌های ارزبر گفت: یکی از آثار مثبت این صندوق‌ها می‌تواند جذب ارز‌هایی باشد که مردم برای محافظت از دارایی خود در منازل نگهداری می...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه‌های این کمیسیون برای مدیریت مصرف بنزین گفت: سیاست ما حرکت به سمت استفاده از کارت سوخت شخصی و کارت بانکی است و کارت‌های سوخت جایگاه‌ها نیز به‌تدریج جمع‌آوری خواهند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح فرهنگ‌سازی «یک روز بدون خودرو» برای مدیران و کارکنان وزارت نفت و شرکت‌های تابعه در تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آغاز فرآیند پرداخت تسهیلات حمایتی حوزه بازسازی و نوسازی همزمان با اقدامات مخرب دشمن آمریکایی در تهدید اقتصاد ایران، اقدام مهمی است که نه تنها منجر به هدایت اعتبارات بانکی به سمت تولید و بازسازی صنایع کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: در سال ۱۴۰۱ نیز در قانون بودجه، موضوع شناسایی مجدد و تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت مطرح شد، اما تا پایان سال هیچ سبد سهامی برای این منظور به تصویب دولت نرسید تا امکان اجرای آن فراهم شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: با گذر از اوج بار مصرف تابستان ۱۴۰۵ و ورود به فصل تعمیرات، گام نخست برنامه آمادگی واحد‌های حرارتی کشور برای ورود به اوج بار مصرف آینده برداشته شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر پذیرش بورس تهران، از برنامه‌ریزی برای عرضه اولیه ۱۲ نماد در بورس تهران تا پایان سال ۱۴۰۵ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است